Hoe groot worden Red Fox Labs?

Net als elke andere kleur Labrador, meet het mannelijke rode vos Lab 22, 5 - 24, 5 inch van poot tot schouder en weegt 65 tot 80 pond. Natuurlijk zal het vrouwtje iets korter meten, op 21, 5 - 23, 5 inch, en ze zal 55 tot 70 pond wegen. Om eerlijk te zijn, Red Fox Labradors zijn verre van de zeldzaamste Labrador Retriever-variaties. De kans is echter groter dat u andere variaties vindt, zoals Black Labs of Yellow Labs.

Een fox red Lab is geen apart ras, maar gewoon een kleurvariatie van het gele spectrum van Labrador Retrievers. Hun jassen zijn donkerder dan je typische gele Labrador, met overal rode highlights. Het enige wat je nodig hebt is een eenvoudige verzorgingsroutine en consistentie en je moet een schoon en gelukkig Red Fox Lab oprichten. Alle problemen die fokkers doormaken en de prijs die je moet betalen voor Red Fox Labrador Retrievers wordt allemaal de moeite waard gemaakt door hoe geweldig deze honden zijn als metgezellen en huisdieren.

Controleer de referenties van de fokker en doe de moeite om te begrijpen waarom ze ervoor hebben gekozen om Rode Labradors te fokken. Een volwassen vossenrode labrador meet ongeveer hetzelfde als andere Labrador Retrievers in termen van grootte en gewicht. De ongeëvenaarde ophaalvaardigheden van Labradors bleken waardevol voor vissers en jagers in het begin van de 19e eeuw. Hoewel het verleidelijk kan zijn om te denken dat Labradors hun oorsprong vinden in Labrador, Canada, kwamen deze honden eigenlijk uit Newfoundlands.

Ondanks het verschil in kleur, is het algemeen aanvaard dat het red fox lab qua temperament niet verschilt van andere kleurvariaties in zijn ras. Omdat de vachtkleur ongebruikelijk is, vooral in vergelijking met andere traditionele Lab-kleuren zoals zwart, chocolade en bleker gele tinten, twijfelen sommige hondenliefhebbers aan de zuiverheid van vossenrode Labradors. Dat gezegd hebbende, er zijn nog steeds leden van de hondengemeenschap die geloven dat de rode vossenlaboratoria Labrador-mixen zijn. Gebruik een goede borstel die is ontworpen voor jassen met dubbele coating om de vacht van je foxy rode labrador in topvorm te houden.

Om een Fox Red Lab te krijgen, moet de hond zowel CC als ee hebben, evenals het juiste type A-locus, waardoor de fox red labpuppy inderdaad een speciale kleine kerel is. In tegenstelling tot de zogenaamde Silver Labrador Retriever die wordt omringd door beschuldigingen van het oversteken van Labradors met Weimaraners om de verdunde vachtkleur aan het ras te introduceren, omringt een dergelijke controverse de donkere kleuren van gele en rode labradors niet. Een volwassen mannelijke vos rode labrador meet 22 tot 25 inch hoog en weegt ongeveer 65 tot 80 pond. We hadden een fox red lab teef in de jaren 90, ze kwam uit de Chasend lijn (Chasend Bronze Eagle) de fokker fokte choc's zwart geel %26 rode labs, ze had toen ongeveer 19 werkende geweerhonden.