Hoe groot wordt een Fox Red Lab?

Net als elke andere kleur Labrador, meet het mannelijke rode vos Lab 22, 5 - 24, 5 inch van poot tot schouder en weegt 65 tot 80 pond. Natuurlijk zal het vrouwtje iets korter meten, op 21, 5 - 23, 5 inch, en ze zal 55 tot 70 pond wegen. Een fox red Lab is geen apart ras, maar gewoon een kleurvariatie van het gele spectrum van Labrador Retrievers. Hun jassen zijn donkerder dan je typische gele Labrador, met overal rode highlights.

Om eerlijk te zijn, Red Fox Labradors zijn verre van de zeldzaamste Labrador Retriever-variaties. De kans is echter groter dat u andere variaties vindt, zoals Black Labs of Yellow Labs. Hoewel ze vaak lichter zijn dan de rode Rhodesian Ridgeback, kunnen vossenrode labs gemakkelijk worden aangezien voor een Ridgeback, vooral voor het ongetrainde oog. Ik kreeg altijd zoveel complimenten over hoe mooi ze was en hoorde ook dat het niet elke dag is dat je een lab ziet dat ook een handvol keren kleurt.

Dit betekent dat zonder twee Red Fox Labradors om te fokken, fokkers niet zullen genieten van een hoger slagingspercentage bij het verkrijgen van de juiste kleurvariatie van Labs. De intensiteit van de kleur wordt uitgedrukt door het c-allel, dus een hond met CC zal een donkerdere tint hebben, degenen met Cc bevinden zich in het middenbereik, en Labs met het cc-gen zijn waarschijnlijk vrij licht. Het enige wat je nodig hebt is een eenvoudige verzorgingsroutine en consistentie en je moet een schoon en gelukkig Red Fox Lab oprichten. Labs hebben een onderhoudsarme voedings- en verzorgingsroutine, maar ze vereisen wel een aanzienlijke hoeveelheid lichaamsbeweging.

Hij is mijn eerste hond en vond hem toevallig op craigslist, gewoon op zoek naar een geel lab en vond hem. Het rode lab is zeer geschikt voor de gezinsomgeving omdat ze erg vriendelijk en speels zijn en dol zijn op alle aandacht die ze krijgen. Silver Labradors worden niet herkend door kennelclubs; deze honden zijn varianten van de Chocolate Labs en worden voornamelijk alleen in de Verenigde Staten gefokt. Alle problemen die fokkers doormaken en de prijs die je moet betalen voor Red Fox Labrador Retrievers wordt allemaal de moeite waard gemaakt door hoe geweldig deze honden zijn als metgezellen en huisdieren.

Gebruik een goede borstel die is ontworpen voor jassen met dubbele coating om de vacht van je foxy rode labrador in topvorm te houden. Hier zijn enkele van de meest voorkomende gezondheidsproblemen in het algemeen die u kunt tegenkomen bij uw Red Fox Labrador Retriever.