Hoe krijg je een red fox lab?

Red Fox Lab Color Genetics Explained Alle paren genen worden geërfd van de ouders, een van mama en een van papa. Zoals bij de meeste genparen, kunnen ze in grote of kleine versies komen, ook bekend als dominante en recessieve genen. De standaardkleur in de Labrador is zwart. Het Red Fox Lab is een donkerrode tint gele Labrador Retriever.

Deze intelligente, aanhankelijke, loyale honden werden oorspronkelijk gefokt als jachtgenoten, maar zijn nu ook populaire huisdieren. Meestal afkomstig uit American Lab-lijnen, hebben ze een hoge prooidrift, zakken energie en reageren ze goed op positieve training. Om het goed te doen in een gezinswoning hebben ze veel aandacht, socialisatie en hulp nodig om kalm te blijven in het licht van dat Labradorable enthousiasme voor het leven. Ze wegen ongeveer 65 pond, zijn ongeveer 22 centimeter lang en leven ongeveer 12 jaar.

Vandaag delen we de raskenmerken, kenmerken en gedragingen die u van een Red Fox Lab-puppy kunt verwachten terwijl ze groeien en zich ontwikkelen. Inclusief leuke week na week foto's van hun ontwikkeling. We geven je de beste tips voor het trainen van je werkende fox red Lab en voor het vinden van een gezonde, vriendelijke puppy uit deze kleurlijnen. Nee, vossenrode labradors hebben dezelfde lengte en hetzelfde gewicht als andere gekleurde Labs.

Deze jachthonden zijn van een middelgroot tot groot ras, met een gewicht van ongeveer 55 tot 80 lbs (25 tot 36 kg), afhankelijk van het geslacht. Het Red Fox Lab is een gespierde, stoere hond met een brede schetel, grote kop en sterke kaak. Ze hebben vriendelijke, expressieve ogen en slappe oren die aan de zijkanten van hun hoofd hangen. De red fox labrador Retriever klinkt misschien als een kruising, maar het is slechts een kleurvariatie van de traditionele Labrador Retriever.

Zoals hun naam al doet vermoeden, lijken ze op de rode vos vanwege hun unieke jassen. Deze honden hebben een vacht die donkerder is dan het gele Lab, met overal rode highlights. Dit geeft de honden een roodachtige vachtkleur die zich onderscheidt van andere Labs. Red Fox Labrador Retrievers hebben nooit zwarte, crème of bruine aftekeningen.

De rode vos Labrador is een Labrador Retriever met een foxy rode vacht. Ze heten ook Fox Red Labradors of Ruby Labradors. Red fox Labs behoren niet tot een aparte kleurklasse; in plaats daarvan worden ze officieel vermeld als een van de donkere variaties van de gele Labrador Retriever. Witte vlekken op de borst komen vrij vaak voor bij Yellow Labradors en aangezien het rode lab in wezen een Yellow Lab is, hebben ze er waarschijnlijk ook een.

Een volwassen mannelijke vos rode labrador meet 22 tot 25 inch hoog en weegt ongeveer 65 tot 80 pond. Gelukkig bleef een pool van donkergele of vossenrode laboratoria populair in de werkende sporthondgemeenschap. Red Fox Labs staan bekend als vrolijke, medelevende honden die gretig leren en graag hun familieleden plezieren. Dat gezegd hebbende, er zijn nog steeds leden van de hondengemeenschap die geloven dat de Fox Red Labrador-mixen zijn.

Aan de andere kant, als u wat geld wilt besparen, kunt u overwegen om in plaats daarvan een rode vos Labrador te adopteren. Ik weet dat het even zal duren om een huisdier Fox Red te vinden, maar ik dacht dat je me misschien op weg zou kunnen helpen om mijn SYDNEY te vinden. Het zeer intelligente en zeer trainbare karakter van het Red Fox Lab betekent dat deze hond is gebruikt voor militair en dienstwerk. Het Red Fox Lab heeft, naast andere kleurvarianten van de Labrador Retriever, een lange en rijke geschiedenis.

Als je je afvraagt of de Fox Red Labs een goed familiehuisdier zouden zijn, zou je blij zijn te weten dat ze dat doen. Als je op zoek bent naar een voor altijd beste vriend met een beetje eigenaardigheid, kijk niet verder dan het Red Fox Lab. Dus als je een typisch Engels lab wilt met het gedrongen lichaam en blokachtige kop, zul je het moeilijker vinden om een Engelse vos rode laboratoriumpuppy te krijgen. Red Fox Labrador Retrievers doen het goed op een eiwitrijk dieet zonder vulstoffen en kunstmatige ingrediënten.