Hoe slim zijn Red Fox Labs?

Ze zijn erg intelligent en trainbaar, loyaal, liefdevol. Vanwege hun werkachtergrond zijn Fox Red Labs meestal hardwerkende honden. Ze zijn erg intelligent en trainbaar, met loyale, liefdevolle persoonlijkheden. Hoewel ze de gebruikelijke Lab-vriendelijkheid hebben, kunnen ze ook wat nerveuzer en op hun hoede zijn voor vreemden en enigszins gespannen zijn.

Behalve dat ze slim zijn, hebben vossenrode labrador Retrievers uitzonderlijke socialisatievaardigheden. Daarom passen ze goed in veel gezinsstructuren. red fox Labs staan bekend als vrolijke, medelevende honden die gretig leren en graag hun familieleden plezieren. Hun bruisende persoonlijkheden zijn net zo groot als hun atletische lichamen.

Deze honden brengen graag tijd buiten door en zullen zich snel vervelen als ze te lang binnen worden gelaten aan hun lot. fox red lab zijn zeer sociale en vriendelijke honden, die uitstekend gezelschap bieden. Als je alleen of depressief bent of goed gezelschap nodig hebt, dan zijn deze perfect. Ze houden je bezig en kunnen helpen om je zorgen te vergeten.

Fox Red Labs hebben hetzelfde temperament als andere Lab-kleuren. Ze zijn extreem loyaal, zeer actief en supergemakkelijk te trainen. Deze honden zijn ook vriendelijk en zachtaardig, dus ze kunnen prima overweg met kinderen en andere huisdieren. Heb een red fox lab dat nu 4 van jou oud is en een Black lab dat nu 9 van dezelfde fokker aan de gang is.

Ik ben aan het zoeken, maar het lijkt erop dat niemand in Georgië Fox Red Labs fokt, maar als iemand goede informatie kan geven, zou ik dat op prijs stellen. Red Fox Labrador Retrievers doen het goed op een eiwitrijk dieet zonder vulstoffen en kunstmatige ingrediënten. Gebruik een goede borstel die is ontworpen voor jassen met dubbele coating om de vacht van je foxy rode labrador in topvorm te houden. Vrouwelijke rode laboratoria kunnen tussen de 55-70 pond wegen, waarbij mannetjes meestal iets zwaarder zijn, variërend tussen 65-80 pond.

Aan de andere kant meet een volgroeide vrouwelijke vos rode labrador 21 tot 24 inch hoog en weegt 55 tot 70 pond. Met een extraverte persoonlijkheid en hoge intelligentie kan een Fox Red Lab zich gemakkelijk vervelen als het niet goed wordt vermaakt. Zoals je waarschijnlijk hebt gezien, zien niet alle rode vossenlaboratoria er hetzelfde uit, sommige hebben lichtere vossenrode tinten, terwijl andere aanzienlijk donkerdere vossenrode tinten hebben. Als je van plan bent binnenkort een Fox Red Lab te hebben, houd er dan rekening mee dat je hondje zijn dagen zal besteden aan het zoeken naar hoe dingen in huis worden gedaan.

Op voorwaarde dat hij vroeg gesocialiseerd is, goed wordt verzorgd en wordt blootgesteld aan positieve ervaringen, zal je vossenrode Labrador retriever zachtaardig, aangenaam, empathisch zijn en weinig angst tonen bij iedereen, inclusief volslagen vreemden. Sommige mensen beweren zelfs dat dit soort Labs onethisch zijn gefokt om te profiteren van de zeldzame kleuring. Omdat een Fox Red Lab wetenschappelijk gezien een geel Lab is, mogen ze vaak worden getoond in de conformatiering en andere gehoorzaamheids- en prestatiewedstrijden. Erger nog, hun gele en rode vacht komt meestal overal voor als ze hun jassen afwerpen of uitblazen omdat deze beter zichtbaar is.