Hoe worden fox red labs gemaakt?

Een vossenrode Labrador is gewoon een variant van geel. De schaduw van geel die nodig is om de rode kleur te produceren, wordt gecontroleerd door een pigment genaamd pheomelanine dat wordt gecontroleerd door nog twee verschillende sets genen, A en C. Het Red Fox Lab is een donkerrode tint gele Labrador Retriever. Deze intelligente, aanhankelijke, loyale honden werden oorspronkelijk gefokt als jachtgenoten, maar zijn nu ook populaire huisdieren.

Meestal afkomstig uit American Lab-lijnen, hebben ze een hoge prooidrift, zakken energie en reageren ze goed op positieve training. Om het goed te doen in een gezinswoning hebben ze veel aandacht, socialisatie en hulp nodig om kalm te blijven in het licht van dat Labradorable enthousiasme voor het leven. Ze wegen ongeveer 65 pond, zijn ongeveer 22 centimeter lang en leven ongeveer 12 jaar. Vandaag delen we de raskenmerken, kenmerken en gedragingen die u van een Red Fox Lab-puppy kunt verwachten terwijl ze groeien en zich ontwikkelen.

Inclusief leuke week na week foto's van hun ontwikkeling. We geven je de beste tips voor het trainen van je werkende fox red Lab en voor het vinden van een gezonde, vriendelijke puppy uit deze kleurlijnen. Zoals eerder vermeld, is een Labrador retriever rode voshond een raszuiver laboratorium en momenteel is er niets dat hen wetenschappelijk verbindt met Vizslas. Ze lijken alleen qua uiterlijk op dezelfde vachtkleur, grote oren en gezichtsuitdrukking.

Het Red Fox Lab is een minder bekende kleurvariant van de Labrador Retriever. Labs zijn meestal verkrijgbaar in geel, zwart en chocolade. Een minder vaak voorkomende waargenomen tint is echter 'rood'. Het is bekend dat er minder fox red labrador retrievers zijn in vergelijking met andere kleuren van de Labrador Retriever.

Dit roept de vraag op, zijn vossenrode labradors eigenlijk raszuivere rassen?. Labs staan erom bekend vriendelijk en sociaal te zijn, maar dit is niet zonder grondige socialisatie vanaf jonge leeftijd. Dit betekent dat als Labradors niet met opzet worden gefokt, Chocolate Labs de moeilijkste Labrador-kleur zou zijn om te vinden. Ondanks het verschil in kleur, is het algemeen aanvaard dat het Red Fox Lab qua temperament niet verschilt van andere kleurvariaties in zijn ras.

Om te beginnen zijn Labrador Retrievers verkrijgbaar in drie verschillende vachtkleuren zwart, geel en chocolade. Het opzoekende, sportieve karakter van dit ras in combinatie met hun donkerdere rode kleur maakte ze zeer aantrekkelijk voor jagers. Pheomelaninepigment lijkt crème als er heel weinig van is, geel in gematigde hoeveelheden en rood als het in grote hoeveelheden aanwezig is. Hoewel ze de gebruikelijke Lab-vriendelijkheid hebben, kunnen ze ook wat nerveuzer en op hun hoede zijn voor vreemden en enigszins gespannen zijn.

Labs hebben een dubbele vacht, die bestaat uit 'weerbestendige' beschermharen die een zachte ondervacht bedekken die helpt om ze te isoleren en hun lichaamstemperatuur te reguleren. In feite is er geen bewijs dat een van de gezondheidsproblemen die Labradors het meest treffen, min of meer vaak voorkomt bij rode voshonden. Labrador Retrievers worden verondersteld afkomstig te zijn van het eiland Newfoundland, voor de noordoostelijke Atlantische kust van Canada, waar ze werden gefokt om lokale vissers te helpen vis op te halen, netten te slepen en touwen te halen. Het ras begon in Newfoundland (Canada) en hun naam wordt verondersteld een verwijzing te zijn naar de nabijgelegen provincie Labrador.

Ter referentie: volwassen vossenrode labs zijn ongeveer even hoog als Dalmatiërs, faraohonden en Shetland-herdershonden. Je moet ook op de hoogte zijn van de geschiedenis van deze geweldige hond, temperament, hoeveel je moet betalen voor een nieuwe puppy, waar je een Fox Red Lab te koop kunt vinden, hun trainingsvereisten en alle andere relevante informatie die je kan helpen je nieuwe Fido beter te begrijpen of te leren kennen. Fox Red Labs zijn ongebruikelijk en zeer gewild, maar hun temperament en zorgbehoeften zijn hetzelfde als elke andere Labrador-kleur.