Hoeveel zijn red labs waard?

Labradors kunnen worden geleverd in kleuren zoals zilver en rood. Ongeacht hun afkomst zijn deze honden zeldzaam en te duur. Eerlijk gezegd begrijp ik niet waarom labkaarten zo duur zijn. Ik vond een zwarte sleutelkaart en ben die kamer binnengelopen.

Ik krijg gemiddeld 1,5 stims. Misschien ~ 100k waarde als ik veel geluk heb. Dat zou 50+ succesvolle hits en extracties met zich meebrengen om zichzelf terug te betalen. Waarom zijn ze zo verdomd duur? Bovendien, met een enorme passie om goed te zijn voor hun ouders, reageren deze hondenrassen heel goed op training.

In feite zijn Labrador retrievers de afgelopen decennia enkele van de rassen geworden die moeten verslaan in veel gehoorzaamheids- en behendigheidswedstrijden voor honden. Gebruik een goede borstel die is ontworpen voor jassen met dubbele coating om de vacht van je foxy rode labrador in topvorm te houden. Ook wel bekend als de robijn Labrador of Fox Red Lab, dit zijn slimme, energieke honden die het meest geschikt zijn voor actieve eigenaren. Volgens de American Kennel Club (AKC), Fédération Cynologique Internationale (FCI), United Kennel Club (UKC) en Canadian Kennel Club (CKC) is het Red Fox Lab een erkende variant van de gele Labrador Retriever.

Pippa Mattinson is de bestverkopende auteur van The Happy Puppy Handbook, het Labrador Handbook, Choosing The Perfect Puppy en Total Recall. Red fox Labs behoren niet tot een aparte kleurklasse; in plaats daarvan worden ze officieel vermeld als een van de donkere variaties van de gele Labrador Retriever. Labs zijn meer thuis bij actievere gezinnen omdat ze een vrij hoog energieniveau hebben en elke dag veel beweging nodig hebben. Technisch geclassificeerd als een donkerdere tint geel, in plaats van een kleur op zich, is de diepe vossenrode kleurvariatie zeer zeldzaam.

Meestal zijn labs erg sociaal en vriendelijk met allerlei soorten honden, wat meestal betekent dat speeltijd in het park het beste kan worden besteed aan rondrennen met hondenvrienden of apporteren. Werkende laboratoria hebben echter waarschijnlijk een dieet nodig dat hoger is in eiwitten om hen extra energie te geven. In de moderne tijd worden veel Red Fox Labs ingezet als therapiehonden om vreugde en geluk in het leven van anderen te brengen. Ze hebben ook een officiële rasclub (The Labrador Retriever Club Inc) die werd opgericht in 1931 om rasgezondheid en standaardisatie en duurzaam fokken te bevorderen.

Als je een fan bent van het Red Fox Lab, zou je blij zijn te weten dat ze worden erkend door grote kennelclubs. Dat gezegd hebbende, er zijn nog steeds leden van de hondengemeenschap die geloven dat de rode vossenlaboratoria Labrador-mixen zijn. Omdat vossenrood geen 'officiële' kleur Labrador retriever-kleur is, kun je de naam spellen zoals jij dat nodig acht. Als alternatief moet je altijd klaar zijn om verder te gaan als je fox red lab deze shows niet wint, zelfs als hij een van de beste is.

Dit zijn beide geweldige alternatieve vormen van lichaamsbeweging die je Lab zowel mentaal als fysiek uitdagen.