Red fox lab wiki?

De Labrador Retriever of Labrador is een Brits ras van retriever geweerhond. Kleur, zwart, chocolade of geel (varieert van lichtgeel tot vossenrood). Labrador Coat Colour Genetics · St. Het werd ontwikkeld in het Verenigd Koninkrijk uit vissershonden geïmporteerd uit de kolonie Newfoundland (nu een provincie van Canada), en is vernoemd naar de Labrador-regio van die kolonie.

Het is een van de meest gehouden honden in verschillende landen, vooral in de westerse wereld. RedFox Labs is een op blockchain gebaseerd technologiebedrijf dat bewezen eenhoorn-bedrijfsmodellen identificeert en bouwt voor de opkomende markten van Zuidoost-Azië. In deze periode werden vossen steeds vaker bovengronds gejaagd met honden, in plaats van ondergronds met terriërs. Sommige Labrador retrievers kunnen markeringen hebben zoals witte vlekken op hun borst en andere gebieden, maar meestal hebben ze één effen kleur.

Het Lab was een werkhond die werd gebruikt tijdens jachtactiviteiten en de jachtbroederschap gaf de voorkeur aan de Black Labrador boven alle andere kleuren. Een Labrador kan genen dragen voor een andere kleur, een zwarte Labrador kan bijvoorbeeld recessieve chocolade- en gele genen dragen, en een gele Labrador kan recessieve genen dragen voor de andere twee kleuren. Edward, Tweede hertog van York assisteerde de klim van vossen als meer prestigieuze steengroeven in zijn The Master of Game. In de tweede helft van de 20e eeuw werd een lijn van gedomesticeerde zilvervossen ontwikkeld door de Russische geneticus Dmitry Belyayev, die gedurende een periode van 40 jaar verschillende generaties fokte en alleen die individuen selecteerde die de minste angst voor mensen toonden.

Kitvossen vermijden meestal concurrentie met hun grotere neven en nichten door in meer droge omgevingen te leven, hoewel rode vossen zijn toegenomen in reeksen die voorheen werden bezet door kitvossen als gevolg van door de mens veroorzaakte veranderingen in het milieu. De oorspronkelijke rasstandaard van de Kennel Club, die van kracht was van 1916 tot de jaren vijftig, specificeerde dat Labradors zwart of een andere hele kleur moesten zijn, wat aangeeft dat geel en chocolade niet de enige kleuren waren. Na ongeveer 10 generaties gecontroleerd fokken toonden deze vossen geen angst meer voor mensen en kwispelden vaak met hun staarten en likten hun menselijke verzorgers om genegenheid te tonen. Uiteindelijk selecteerde het team van Belyayev alleen degenen die de meest positieve reactie op mensen vertoonden, wat resulteerde in een populatie zilvervossen waarvan het gedrag en uiterlijk aanzienlijk waren veranderd.

Vossen werden geleidelijk gejaagd, minder als ongedierte en meer als Beasts of the Chase, tot het punt dat Edward I tegen het einde van de jaren 1200 een koninklijk peloton foxhounds en een gespecialiseerde vossenjager had. Ik heb een fox red Lab en zal haar dit jaar fokken met een ander fox red lab, stuur me een e-mail als je geïnteresseerd bent. De eerste gedocumenteerde zilveren Labrador Retriever was een 18 maanden oude teef (vrouwtje) geadverteerd in een Engelse krant in 1904.De eerste foto van het ras werd genomen in 1857 (de hond van de graaf van Home Nell, beschreven als zowel een Labrador als een St. In de Verenigde Staten hebben de AKC en de rasclub van de Labrador zet de rasstandaard om de in het veld gefokte Labrador enigszins te huisvesten.