Red Fox Labrador Retriever feiten?

Het Red Fox Lab, ook wel bekend als de Ruby Labrador, is een prachtige hond. Hij is een Labrador Retriever zoals elke andere, maar met de kleur van een rode vos. Ondanks dat hij als rood van kleur wordt bestempeld, is hij technisch gezien gewoon een diepere tint van de traditionele gele Labrador. Het red fox lab is een donkerrode tint gele Labrador Retriever.

Deze intelligente, aanhankelijke, loyale honden werden oorspronkelijk gefokt als jachtgenoten, maar zijn nu ook populaire huisdieren. Meestal afkomstig uit American Lab-lijnen, hebben ze een hoge prooidrift, zakken energie en reageren ze goed op positieve training. Om het goed te doen in een gezinswoning hebben ze veel aandacht, socialisatie en hulp nodig om kalm te blijven in het licht van dat Labradorable enthousiasme voor het leven. Ze wegen ongeveer 65 pond, zijn ongeveer 22 centimeter lang en leven ongeveer 12 jaar.

Vandaag delen we de raskenmerken, kenmerken en gedragingen die u van een Red Fox Lab-puppy kunt verwachten terwijl ze groeien en zich ontwikkelen. Inclusief leuke week na week foto's van hun ontwikkeling. We geven je de beste tips voor het trainen van je werkende fox red Lab en voor het vinden van een gezonde, vriendelijke puppy uit deze kleurlijnen. Het Red Fox Lab is een gespierde, stoere hond met een brede schetel, grote kop en sterke kaak.

Ze hebben vriendelijke, expressieve ogen en slappe oren die aan de zijkanten van hun hoofd hangen. De red fox labrador Retriever klinkt misschien als een kruising, maar het is slechts een kleurvariatie van de traditionele Labrador Retriever. Zoals hun naam al doet vermoeden, lijken ze op de rode vos vanwege hun unieke jassen. Deze honden hebben een vacht die donkerder is dan het gele Lab, met overal rode highlights.

Dit geeft de honden een roodachtige vachtkleur die zich onderscheidt van andere Labs. Red Fox Labrador Retrievers hebben nooit zwarte, crème of bruine aftekeningen. Het is bekend dat er minder fox red labrador retrievers zijn in vergelijking met andere kleuren van de Labrador Retriever. Dit roept de vraag op, zijn vossenrode labradors eigenlijk raszuivere rassen?.

De rode vachtkleur is niet alleen zeer zeldzaam, maar wordt ook niet herkend door de American Kennel Club. Labradors die vossenrood zijn, worden zelfs geclassificeerd als gele laboratoria. Het Red Fox Lab heeft, naast andere kleurvarianten van de Labrador Retriever, een lange en rijke geschiedenis. Red Fox Labrador Retrievers zitten vol energie en leren graag door zo ongeveer alles te doen wat ze kunnen.

Dit komt door het feit dat vossenrood gewoon een donkerder gekleurde variant van geel is; door samen gele laboratoria te fokken, neemt de kans op het creëren van vossenrode pups toe. Gekocht bij een zeer goede fokker die zijn uien kende, lijkt ons vossenrood erg op je teef in gestalte en lijnen,. Om te beginnen zijn Labrador Retrievers verkrijgbaar in drie verschillende vachtkleuren zwart, geel en chocolade. Het A-gen is verantwoordelijk voor het produceren van de rode vachtkleur; het C-gen is verantwoordelijk voor het produceren van vachtkleurverdunning of volledige intensiteit.

Ik heb een Red Fox Lab, ik haalde hem uit een reddingscentrum, hij werd gedumpt en leefde uit zwarte tassen enz. Hij was pas 1 jaar oud. Red Fox Labrador Retrievers zijn geduldig en zachtaardig, waardoor ze perfecte metgezellen zijn voor jongere kinderen. Ik verkoop nu één nest per jaar rode labs met mijn moeder en een vader van Keepsakes Labradors die rode reutjes hebben met AKC-kampioenen in stamboom.

Dit betekent dat een Red Fox Lab-puppy kan worden aangezien voor een lichtere variant van de gele Labrador Retriever. Op voorwaarde dat ze als puppy grondig zijn gesocialiseerd en zijn blootgesteld aan veel verschillende positieve ervaringen, staat Red Fox Labs erom bekend zeer vriendelijk te zijn tegenover volslagen vreemden. Fox red Labradors zijn bijna kopieën van traditionele laboratoria in verhouding tot hun uiterlijk en grootte. Tot op de dag van vandaag staat de Labrador Retriever, inclusief de rode vos Labrador, nog steeds hoog in de AKC-lijst van de beroemdste hondenrassen.

Fokkers selecteren donkerrode labrador Retrievers om uit te fokken, omdat ze populairdere metgezellen worden dan lichtgele Labs.

Bron: uitgelatenhond.nl - Red Fox labrador Kenmerken, Uiterlijk en Karakteristieken