Wat maakt een fox red lab?

Een vossenrode Labrador is gewoon een variant van geel. De schaduw van geel die nodig is om de rode kleur te produceren, wordt gecontroleerd door een pigment genaamd pheomelanine dat wordt gecontroleerd door nog twee verschillende sets genen, A en C. Het Red Fox Lab is een donkerrode tint gele Labrador Retriever. Deze intelligente, aanhankelijke, loyale honden werden oorspronkelijk gefokt als jachtgenoten, maar zijn nu ook populaire huisdieren.

Meestal afkomstig uit American Lab-lijnen, hebben ze een hoge prooidrift, zakken energie en reageren ze goed op positieve training. Om het goed te doen in een gezinswoning hebben ze veel aandacht, socialisatie en hulp nodig om kalm te blijven in het licht van dat Labradorable enthousiasme voor het leven. Ze wegen ongeveer 65 pond, zijn ongeveer 22 centimeter lang en leven ongeveer 12 jaar. Vandaag delen we de raskenmerken, kenmerken en gedragingen die u van een Red Fox Lab-puppy kunt verwachten terwijl ze groeien en zich ontwikkelen.

Inclusief leuke week na week foto's van hun ontwikkeling. We geven je de beste tips voor het trainen van je werkende fox red Lab en voor het vinden van een gezonde, vriendelijke puppy uit deze kleurlijnen. Het Red Fox Lab is een minder bekende kleurvariant van de Labrador Retriever. Labs zijn meestal verkrijgbaar in geel, zwart en chocolade.

Een minder vaak voorkomende waargenomen tint is echter 'rood'. Ik heb een Red Fox Lab, ik haalde hem uit een reddingscentrum, hij werd gedumpt en leefde uit zwarte tassen enz. Hij was pas 1 jaar oud. Het grappige is dat ik nu de geschiedenis van rood onderzoek, is dat mijn pup het sprekende beeld is van het vossenrood op je foto bovenaan de pagina.

Ik denk erover om een 6 jaar oud vrouwelijk vossenlaboratorium aan te nemen, ik maak me zorgen over de levensduur als het krijgen van een pup die ik misschien alleen krijg 4 jaar of minder met een 6 jaar oud en hoe oud kon ik met haar jagen omdat er haar hele leven op is gejaagd, elke input zou zeer op prijs worden gesteld. Vossenrode labradors hebben ook pigmentatiekleuring die iets anders is dan hun zwarte, chocolade of gele broers en zussen. Ik had een geel lab en ze was geweldig, maar Sophie - mijn vossenrood - krijgt het compliment van"de grootste lieverd bij ELKE dierenartspraktijk en andere uitstapjes. Red fox Labs behoren niet tot een aparte kleurklasse; in plaats daarvan worden ze officieel vermeld als een van de donkere variaties van de gele Labrador Retriever.

Hey, mijn naam is John en ik heb overal gezocht om een vossenrode labrador te vinden - ik woon in Atlanta, GA, dus alles dichtbij zou helpen. Elke hond die wordt geadverteerd als een Engelse vos rode labrador zal waarschijnlijk een stamboom hebben die een mix is van Amerikaanse en Engelse honden. Aan de andere kant zullen pups met een laag gehalte aan pheomelanine en de melanocortine 1-receptormutatie meer donkerder rood zijn. Ik heb een Engels Red Fox-lab, en zijn temperament is heel anders dan het Engelse gele lab dat ik had voor mijn rode vos.

Ik verkoop nu één nest per jaar rode labs met mijn moeder en een vader van Keepsakes Labradors die rode reutjes hebben met AKC-kampioenen in stamboom. Fox red Labradors hebben mogelijk geen vachtkleur met een eigen groepering in de American Kennel Club, maar ze worden door hun gele classificatie als raszuiver beschouwd. De meeste mensen die ik ontmoet, hebben gezegd dat om de rode kleur te krijgen, een ander hondenras werd gebruikt en vervolgens weer werd gefokt. Ter referentie: volwassen vossenrode labs zijn ongeveer even hoog als Dalmatiërs, faraohonden en Shetland-herdershonden.