Welke kleur labradors herkent de akc?

Raszuivere Labrador Retrievers worden door de AKC geaccepteerd in drie kleuren, en het zijn geen „golden Labs „, Brown Labs of Silver Labs. Ze zijn zwart, geel en chocolade. Een roze neus of een neus zonder kleur Elke andere kleur of een combinatie van andere kleuren dan zwart, geel of chocolade. Volgens de American Kennel Club zijn er slechts drie kleuren Labrador Retriever.

Deze kleuren zijn zwart, geel en chocolade. Naarmate Labs echter in populariteit zijn gestegen, zijn ook andere kleuren zoals zilver, houtskool en rood herkend. Labrador-eigenaren kunnen gepassioneerd zijn over hun honden, en sommigen hebben zeker een kleurvoorkeur en sterke overtuigingen over de persoonlijkheden van de hond die zijn gebaseerd op deze drie hoofdkleuren. Silver Labradors werden grootgebracht en getraind om eendenretrievers te zijn, en je kon ze vaak vinden op vissersboten in de jaren 1800.

Voor diezelfde mensen die doen alsof dit een puur gefokte Labrador is en die ook zeggen dat deze echte rentmeesters van het ras, honderden en duizenden mensen over de hele wereld, deze „kleur „produceren maar „ze eruit halen (doden), is belachelijk. De LRC erkent, accepteert of keurt de verkoop of reclame van een Labrador als zilveren Labrador niet goed. Er zijn eigenschappen van elke Lab-kleur die enigszins verschillen, dus u kunt een voorkeur hebben voor een bepaalde kleur op basis van gezondheidsproblemen of andere factoren. Aan de andere kant zijn er eigenaren en fokkers die beweren dat vachtkleur de persoonlijkheid van een laboratorium beïnvloedt.

Houd er rekening mee dat stereotypen over Labradors door hun kleur niet altijd waar zijn, en dat erfelijke eigenschappen zoals temperament en persoonlijkheid die door fokken worden doorgegeven, eerder invloed hebben op je leven met je Lab dan kleur. fox red Labradors hebben dezelfde genetica als een geel Lab, maar hebben gewoon een diepgele of bruine tint aan hun vacht. Naast stereotypen van Labradors op kleur, die al dan niet waar zijn voor uw volgende hond, is er iets kritischer om te overwegen. John's hond, en de ontwikkeling van het Labrador Retriever-ras worden niet met voldoende autoriteit geregistreerd om absoluut betrouwbaar te zijn.

Je zult nooit, ooit een Silver Labrador zien toegestaan omdat de kleur niet eens echt is, noch maakt het deel uit van Labrador Standard. Fox Red Color Labs verdiepen zich in kleur naarmate ze volwassen worden; hun volledige graad van rood wordt pas gezien als ze 18-24 maanden oud zijn. Gele Labradors moeten zwart pigment op de neus, lippen en oogranden hebben, met uitzondering van pasgeboren geel, omdat ze zonder pigment worden geboren, maar binnen de eerste paar dagen van het leven begint het zwarte pigment binnen te komen. De Labrador is het populairste ras ter wereld geworden, beschreven door elke rasstandaard en register in vrijwel identieke termen over de hele wereld.

Is tegen het kruisen van honden en is vooral gekant tegen de opzettelijke kruising van Labrador Retrievers met elk ander ras. Er is geen Labrador Rasstandaard die een andere kleur beschrijft dan zwart, geel en chocolade.