Worden fox red labs erkend door akc?

Volgens de AKC kunnen gele labradors vossenrood tot Light Cream zijn en kleurvariaties rond de oren, rug of onderkant hebben. Eigenlijk is er niets te twijfelen aan de zuiverheid van het ras, aangezien we de geschiedenis van Fox Red Labs al bespraken. fox red labradors zijn raszuivere Labradors met een donkerdere vachtkleur geërfd van zijn voorouders. De AKC en alle andere grote kennelclubs over de hele wereld erkennen het fox red lab als een raszuiver en een tint geel.

Wanneer u op zoek bent naar een Labrador Retriever-puppy van een specifieke kleur, moet u extra oppassen dat u niet wordt opgelicht. Het grappige is dat ik nu de geschiedenis van rood onderzoek, is dat mijn pup het sprekende beeld is van het vossenrood op je foto bovenaan de pagina. Wanneer deze Fox Red Lab-fokkers inteelt uitvoeren om deze donkerdere vossenrode tint te bereiken, is er een groter risico op genetische gezondheidsproblemen bij die honden. Fox Red Lab wordt echter niet erkend als een aparte kleur door de organisatie en vele andere grote kennelclubs over de hele wereld.

Als je een donkere vossenrode labrador hebt, weet dan gewoon dat het nog steeds een vossenrood Lab is, maar met een donkerdere kleur van de vacht. Naarmate de vraag naar fox red labs begon toe te nemen, begonnen fokkers te profiteren van de interesse van mensen in deze speciale kleur. Ik noem deze speciale Labrador „Fox red labrador” graag omdat de naam perfect bij de vachtkleur past. Ik heb een fox red Lab en zal haar dit jaar fokken met een ander fox red lab, stuur me een e-mail als je geïnteresseerd bent.

Dit feit geldt voor 'White Labradors' (gewoon heel bleek geel) en jaren geleden gold dat ook voor Chocolate Labradors. Ik ben aan het zoeken, maar het lijkt erop dat niemand in Georgië Fox Red Labs fokt, maar als iemand goede informatie kan geven, zou ik dat op prijs stellen. En hoewel ze het goed doen in grote ruimtes omdat het grote hondenrassen zijn, is gemeld dat vossenrode laboratoria ook zonder problemen in kleinere appartementen wonen. Persoonlijk denk ik dat deze twee gebeurtenissen een grote rol hebben gespeeld in de verschuiving van de mening van mensen over hoe een Gele Labrador eruit zou moeten zien.

Heb een red fox lab dat nu 4 van jou oud is en een Black lab dat nu 9 van dezelfde fokker aan de gang is. ik heb 18 maand rode vos, zijn naam is Rode prins, hij is een bloedige nitemare lol, ik werd gewaarschuwd bij dierenartsen, ze kunnen yampi zijn; en veel succes, ik dacht omg, ze hadden gelijk, maar ik hou van hem, hij kan er niets aan doen lol.