Zijn er rode labrador retrievers?

De rode labrador in welke tint dan ook bestaat niet. Het Red Fox Lab is een donkerrode tint gele Labrador Retriever. Deze intelligente, aanhankelijke, loyale honden werden oorspronkelijk gefokt als jachtgenoten, maar zijn nu ook populaire huisdieren. Meestal afkomstig uit American Lab-lijnen, hebben ze een hoge prooidrift, zakken energie en reageren ze goed op positieve training.

Om het goed te doen in een gezinswoning hebben ze veel aandacht, socialisatie en hulp nodig om kalm te blijven in het licht van dat Labradorable enthousiasme voor het leven. Ze wegen ongeveer 65 pond, zijn ongeveer 22 centimeter lang en leven ongeveer 12 jaar. Vandaag delen we de raskenmerken, kenmerken en gedragingen die u van een Red Fox Lab-puppy kunt verwachten terwijl ze groeien en zich ontwikkelen. Inclusief leuke week na week foto's van hun ontwikkeling.

We geven je de beste tips voor het trainen van je werkende fox red Lab en voor het vinden van een gezonde, vriendelijke puppy uit deze kleurlijnen. Een fox red lab is geen apart ras, maar gewoon een kleurvariatie van het gele spectrum van Labrador Retrievers. Hun jassen zijn donkerder dan je typische gele Labrador, met overal rode highlights. Het Red Fox Lab is een minder bekende kleurvariant van de Labrador Retriever.

Labs zijn meestal verkrijgbaar in geel, zwart en chocolade. Een minder vaak voorkomende waargenomen tint is echter 'rood'. Het belangrijkste om te begrijpen is dat rode Labradors volledige en erkende Labrador-rasleden zijn. Als zodanig zouden ze gelijke kansen moeten hebben om hondenshows te winnen.

De meeste grote cynologieverenigingen herkennen echter geen rode kleur in dit ras; ze definiëren het als een tint geel. Deze edelen noemden het verfijnde ras de Labrador Retriever, ter ere van hun plaats van herkomst - Labrador, Canada. En aangezien ze afkomstig zijn uit het Retriever-erfgoed, die zijn gefokt om te werken, kan de vossenharige Labrador een breed scala aan banen aannemen die andere werkhondenrassen kunnen doen, zoals materiaal vervoeren, ruiken, zoeken en redden, het ophalen van vissen en eenden. Zoals je kunt zien, terwijl een fox red lab gewoon een variatie is op de tinten in de gele Labrador retriever, is het een variatie die verbluffend en zeer aantrekkelijk is voor Labrador-liefhebbers.

Met een extraverte persoonlijkheid en hoge intelligentie kan een Fox Red Lab zich gemakkelijk vervelen als het niet goed wordt vermaakt. Op voorwaarde dat hij vroeg gesocialiseerd is, goed wordt verzorgd en wordt blootgesteld aan positieve ervaringen, zal je fox red labrador retriever zachtaardig, aangenaam, empathisch zijn en weinig angst tonen bij iedereen, inclusief volslagen vreemden. Ze hebben ook een officiële rasclub (The Labrador Retriever Club Inc) die werd opgericht in 1931 om rasgezondheid en standaardisatie en duurzaam fokken te bevorderen. Fox Red Lab Persoonlijkheid en temperamentEr is geen verschil in persoonlijkheid tussen een Red Fox en een gewoon Lab.

Alle hondenrassen kunnen een onaangename geur afgeven als ze niet regelmatig worden gewassen, maar rode vossenlaboratoria zijn misschien wel de ergste van allemaal. Gelukkig bleef een pool van donkergele of vossenrode laboratoria populair in de werkende sporthondgemeenschap. In tegenstelling tot de zilveren Labrador, die nog niet is bevestigd als een puurbloedig Lab, kunnen rode Labs in conformatie worden getoond. Af en toe hebben Red Fox Labs iets diepere roze kenmerken rond hun snuit, hetzij in huidpigmentatie of huid.

Labradors zijn enkele van"s werelds populairste jachtgenoten, naast hun bredere rol als hulphonden, en de meeste Red Fox Labs houden ervan om buiten te verkennen en te zwemmen.