Zijn fox red labs engels of american?

De rode vos Lab is een donkerrode tint gele Labrador Retriever. Deze intelligente, aanhankelijke, loyale honden werden oorspronkelijk gefokt als jachtgenoten, maar zijn nu ook populaire huisdieren. Meestal afkomstig uit American Lab-lijnen, hebben ze een hoge prooidrift, zakken energie en reageren ze goed op positieve training. Om het goed te doen in een gezinswoning hebben ze veel aandacht, socialisatie en hulp nodig om kalm te blijven in het licht van dat Labradorable enthousiasme voor het leven.

Ze wegen ongeveer 65 pond, zijn ongeveer 22 centimeter lang en leven ongeveer 12 jaar. Vandaag delen we de raskenmerken, kenmerken en gedragingen die u van een Red Fox Lab-puppy kunt verwachten terwijl ze groeien en zich ontwikkelen. Inclusief leuke week na week foto's van hun ontwikkeling. We geven je de beste tips voor het trainen van je werkende Fox Red Lab en voor het vinden van een gezonde, vriendelijke puppy uit deze kleurlijnen.

Het Red Fox Lab, ook wel bekend als de Ruby Labrador, is een prachtige hond. Hij is een Labrador Retriever zoals elke andere, maar met de kleur van een rode vos. Ondanks dat hij als rood van kleur wordt bestempeld, is hij technisch gezien slechts een diepere tint van de traditionele gele Labrador. Het Red Fox Lab is een minder bekende kleurvariant van de Labrador Retriever.

Labs zijn meestal verkrijgbaar in geel, zwart en chocolade. Een minder vaak voorkomende waargenomen tint is echter 'rood'. We willen graag van deze gelegenheid gebruik maken om u kennis te laten maken met de geschiedenis van de Labrador Zoveel mensen vragen ons, „wat is het verschil tussen de „Engelse en de „Amerikaanse (veld) labs? Er is zo'n groot verschil dat de AKC overweegt het ras te splitsen. Er is een verschil in bouw, evenals temperament.

Als je op zoek bent naar strikt een „veldhond voor veldproefcompetitie”, ga dan voor de Amerikaanse veldhond. Ze zijn atletisch, lang, slungelig, dun, maar hebben meer hyper, hooggespannen persoonlijkheden. We doen ons best om de hyper uit het lab te kweken, maar houden de veldproef in het lab. Wij geven de voorkeur aan het „all purpose lab.

Aan de andere kant zijn de Engelse labs erg blokachtig, gedrongen, korter in hun bouw. Heel lieve, rustige, zachte, lieve honden. Ze behouden nog steeds hun natuurlijke instinct om hun neus op te halen en te gebruiken, maar zullen veel beter controleerbaar zijn in het veld en zullen ook je familiegenoot zijn bij je open haard na een dag jagen. Een van de redenen bij Red Diamond Labradors benadrukt, het „all-purpose lab” is omdat we ernaar streven om ALLE beste kwaliteiten van de Labrador te ontwikkelen, en we offeren niet de ene eigenschap op om de andere te benadrukken.

Als er iets is, houden we ons bezig met temperament, omdat een hond mooi van vorm kan zijn en een mooie stamboom heeft, maar als hij onze temperamenttest niet doorstaat, valt het buiten onze fokcriteria. De Labrador is oorspronkelijk gefokt om te kunnen navigeren en zwemmen in de ijzige wateren voor Newfoundland. Ze hebben een dikke ondervacht die hen beschermt tegen de extreme kou en hitte. Labs verschenen voor het eerst in Engelse zeesteden die zich bezighielden met de visserijsector.

Tegenwoordig is het lab het meest populaire ras in de VS. Vanwege hun veelzijdigheid, sportvermogen en hun rol als loyale metgezellen. Het heeft de substantie en degelijkheid om op watervogels en hooglandwild te jagen. Het lab heeft een korte, dichte, weerbestendige vacht en „otterstaart”, een schoon gesneden hoofd met een brede rugschetel en matige stop, en vriendelijke, expressieve ogen die intelligentie en een goed temperament communiceren.

Laboratoria hebben weinig gezondheidsproblemen als ze worden gefokt door een gerenommeerde fokker die selectief is en screent op defecten in hun fokbestand. De Fox-Red Labrador is een donkerdere tint van de gele Labrador Retriever, en met hun opvallende schoonheid - het is geen verrassing dat ze steeds populairder worden. Wanneer het voor het eerst begint te trend, kan een modieus gekleurde hond duurder zijn, en dit gebeurt nog steeds tot op zekere hoogte met rood. Helaas, om deze redenen, als het tonen van je Labrador in ieder geval een belangrijke factor is, moet je overwegen om een meer traditioneel gekleurde Labrador te kopen of accepteren dat je pup in het nadeel kan zijn, zelfs als hij een van de beste in de show is.

Hun verzorgings- en voedingsroutines zijn heel eenvoudig, dus zolang potentiële eigenaren aan hun trainingsvereisten kunnen voldoen, kan het Red Fox Lab de perfecte metgezel zijn. Elke hond die wordt geadverteerd als een Engelse vos rode labrador zal waarschijnlijk een stamboom hebben die een mix is van Amerikaanse en Engelse honden. Pippa Mattinson is de bestverkopende auteur van The Happy Puppy Handbook, het Labrador Handbook, Choosing The Perfect Puppy en Total Recall. Het zeer intelligente en zeer trainbare karakter van het Red Fox Lab betekent dat deze hond is gebruikt voor militair en dienstwerk.

Het is alleen vermeldenswaard dat sommige fokkers alleen voor deze kleur fokken, dus hun nesten zijn meestal alleen in die diepere tint rood. fox red lab Persoonlijkheid en temperamentEr is geen verschil in persoonlijkheid tussen een Red Fox en een gewoon Lab. Labs hebben een onderhoudsarme voedings- en verzorgingsroutine, maar ze vereisen wel een aanzienlijke hoeveelheid lichaamsbeweging. De dubbele vacht van een Fox Red Lab is geweldig om hem warm te houden in allerlei soorten klimaat, maar werpt iets meer af dan de meeste andere rassen.

We hebben cleo 2 weken en kregen wat een geweldige hond, ik heb retrievers gehad, maar deze vos rood is een prachtige hond. In feite zijn Labrador retrievers de afgelopen decennia enkele van de rassen geworden die moeten verslaan in veel gehoorzaamheids- en behendigheidswedstrijden voor honden. Toch delen alle drie de kleuren Labrador Retriever, zwart, chocolade en geel (inclusief de rode tint), dezelfde oorsprong of geschiedenis. .