Zijn fox red labs kalm?

Engelse vossenrode labs zijn relatief korter, hebben blokachtige builds en hebben de neiging om een breder gezicht te hebben. Qua temperament zijn ze vaak erg kalm en volgzaam omdat ze meestal werden gefokt voor showringen. Het Red Fox Lab is een donkerrode tint gele Labrador Retriever. Deze intelligente, aanhankelijke, loyale honden werden oorspronkelijk gefokt als jachtgenoten, maar zijn nu ook populaire huisdieren.

Meestal afkomstig uit American Lab-lijnen, hebben ze een hoge prooidrift, zakken energie en reageren ze goed op positieve training. Om het goed te doen in een gezinswoning hebben ze veel aandacht, socialisatie en hulp nodig om kalm te blijven in het licht van dat Labradorable enthousiasme voor het leven. Ze wegen ongeveer 65 pond, zijn ongeveer 22 centimeter lang en leven ongeveer 12 jaar. Vandaag delen we de raskenmerken, kenmerken en gedragingen die u van een Red Fox Lab-puppy kunt verwachten terwijl ze groeien en zich ontwikkelen.

Inclusief leuke week na week foto's van hun ontwikkeling. We geven je de beste tips voor het trainen van je werkende fox red Lab en voor het vinden van een gezonde, vriendelijke puppy uit deze kleurlijnen. Het Red Fox Lab, ook wel bekend als de Ruby Labrador, is een prachtige hond. Hij is een Labrador Retriever zoals elke andere, maar met de kleur van een rode vos.

Ondanks dat hij als rood van kleur wordt bestempeld, is hij technisch gezien gewoon een diepere tint van de traditionele gele Labrador. Als het erom gaat te weten hoe je een labradorhond met rode vos moet kalmeren, moet je weten wat je moet doen. Hoe zit het met yellow Labs? Zijn ze rustiger dan Labs met andere kleuren? Nogmaals, kalmte hangt af van fokken, niet van kleur. Er zijn meer gele Labs gefokt als therapie- en hulphonden, wat betekent dat ze zijn gefokt voor kalmte.

Veel gele Labs komen ook uit de stambomen van de Engelse Labrador Retriever. English Labs zijn rustiger dan American Labs. Als je merkt dat meer gele Labs „daarbuiten de neiging hebben rustiger te zijn dan Labs met andere kleuren, heb je waarschijnlijk gelijk. Anders is er geen reden waarom je een Red Fox Labrador niet als gezelschapshond zou moeten beschouwen, vooral als je een Labliefhebber bent.

Een Red Fox Lab is misschien ook de juiste hond voor jou, als je een slimme, energieke hond wilt om veel tijd te besteden aan trainen en communiceren. Er zijn echter variaties op deze kleuren en de Red Fox Labrador valt in de variatie van geel. Het bovenstaande puzzelspeelgoed van Outward Hound is een veilig en interactief puzzelspeelgoed dat lekkernijen gebruikt om je Red Fox Labrador betrokken en gefocust te houden. Het Lab heeft de neiging om te gaan waar het wil, dus u hoeft zich geen zorgen te maken als uw Lab elke dag de post in uw brievenbus ophaalt of een wandeling in het park maakt.

Aangezien English Labs hebben gefokt voor bevestiging van de show, zullen ze meestal in het traditionele geel, chocolade of zwart zijn. En over lichaamsbeweging en training gesproken, laten we het hebben over deze specifieke vereisten voor een Red Fox Labrador. De schaduw van geel die nodig is om de rode kleur te produceren, wordt gecontroleerd door een pigment genaamd pheomelanine dat wordt gecontroleerd door nog eens twee verschillende sets genen, A en C. Ze heeft het ras onderzocht omdat ze 2 kleine kinderen heeft en laboratoria staan erom bekend een perfecte gezinshond te zijn.

Ja, de Red Fox Labrador is een zeer intelligente hond, wat geen verrassing zou moeten zijn voor iedereen die Labrador Retrievers kent. Als je ooit een hond zonder halsband of muilkorf en zonder halsband of muilkorf hebt gezien, dan weet je dat een Labrador veel gevaarlijker is dan een gewoon ras. Als u een Labrador Retriever heeft, moet u wat tijd besteden aan het trainen van uw hond en kijken wat uw hond heeft geleerd. Het gezondste hondenvoer voor uw Red Fox Labrador wordt hondenvoer dat is gespecificeerd voor zijn leeftijd, gewicht en activiteitsniveau.