Zijn fox red labs raszuiver?

Het Red Fox Lab, ook wel bekend als de Ruby Labrador, is een prachtige hond. Hij is een Labrador Retriever zoals elke andere, maar met de kleur van een rode vos. Ondanks dat hij als rood van kleur wordt bestempeld, is hij technisch gezien gewoon een diepere tint van de traditionele gele Labrador. Het red fox lab is een donkerrode tint gele Labrador Retriever.

Deze intelligente, aanhankelijke, loyale honden werden oorspronkelijk gefokt als jachtgenoten, maar zijn nu ook populaire huisdieren. Meestal afkomstig uit American Lab-lijnen, hebben ze een hoge prooidrift, zakken energie en reageren ze goed op positieve training. Om het goed te doen in een gezinswoning hebben ze veel aandacht, socialisatie en hulp nodig om kalm te blijven in het licht van dat Labradorable enthousiasme voor het leven. Ze wegen ongeveer 65 pond, zijn ongeveer 22 centimeter lang en leven ongeveer 12 jaar.

Vandaag delen we de raskenmerken, kenmerken en gedragingen die u van een Red Fox Lab-puppy kunt verwachten terwijl ze groeien en zich ontwikkelen. Inclusief leuke week na week foto's van hun ontwikkeling. We geven je de beste tips voor het trainen van je werkende fox red Lab en voor het vinden van een gezonde, vriendelijke puppy uit deze kleurlijnen. Ze zijn een echte, puur gefokte Labrador, met een geschiedenis die teruggaat tot de vroegste dagen van het ras.

Het is bekend dat er minder fox red labrador retrievers zijn in vergelijking met andere kleuren van de Labrador Retriever. Dit roept de vraag op, zijn vossenrode labradors eigenlijk raszuivere rassen?. Eigenlijk is er niets te twijfelen aan de zuiverheid van het ras, aangezien we de geschiedenis van Fox Red Labs al bespraken. Fox Red Labradors zijn raszuivere Labradors met een donkerdere vachtkleur die is geërfd van zijn voorouders.

De AKC en alle andere grote kennelclubs over de hele wereld erkennen het fox red lab als een raszuiver en een tint geel. Het Red Fox Lab is een minder bekende kleurvariant van de Labrador Retriever. Labs zijn meestal verkrijgbaar in geel, zwart en chocolade. Een minder vaak voorkomende waargenomen tint is echter 'rood'.

Het is alleen vermeldenswaard dat sommige fokkers alleen voor deze kleur fokken, dus hun nesten zijn meestal alleen in die diepere tint rood. Zij, haar naam is Rubee, een zwart Amerikaans lab, en Reid, een zwart Amerikaans lab produceerde 8 zwarte en 3 gele pups. De Labrador-site neemt deel aan het Amazon EU Associates-programma, een aangesloten advertentieprogramma dat is ontworpen om sites een manier te bieden om advertentiekosten te verdienen door te adverteren en te linken naar Amazon. Nu hebben fokkers de kleur omarmd en worden deze pups exclusief gefokt vanwege hun prachtige rode jassen.

Op voorwaarde dat ze als puppy grondig zijn gesocialiseerd en zijn blootgesteld aan veel verschillende positieve ervaringen, staat Red Fox Labs erom bekend zeer vriendelijk te zijn tegenover volslagen vreemden. Pippa Mattinson is de bestverkopende auteur van The Happy Puppy Handbook, het Labrador Handbook, Choosing The Perfect Puppy en Total Recall. Gelukkig bleef een pool van donkergele of vossenrode laboratoria populair in de werkende sporthondgemeenschap. Het Lab was een werkhond die werd gebruikt tijdens jachtactiviteiten en de jachtbroederschap gaf de voorkeur aan de Black Labrador boven alle andere kleuren.

Ik heb ook een chocoladelab dat bijna kastanjebruin is; ik noem ze 'Melkchocolade en pure chocolade'. Het enige verschil dat is opgemerkt tussen de Fox Red Labrador en elke andere kleur Labrador is dat ze iets blaffer kunnen zijn. Ik ben aan het zoeken, maar het lijkt erop dat niemand in Georgië Fox Red Labs fokt, maar als iemand goede informatie kan geven, zou ik dat op prijs stellen. Ik denk dat vanwege de relatieve zeldzaamheid van Red Labs in vergelijking met de andere kleuren, ze bijna als een beetje 'exotisch' worden gezien, dus als mensen er een zien, zijn ze des te opvallender.

Aan de andere kant, als u wat geld wilt besparen, kunt u overwegen om in plaats daarvan een labrador van rode vos te adopteren. Een volgroeide mannelijke vos rode Labrador meet 22 tot 25 inch hoog en weegt ongeveer 65 tot 80 pond. Laten we eens kijken naar hun kenmerken waardoor ze enigszins verschillen van andere gele Labradors.