Zijn Red Fox Labs goede honden?

Ondanks dat hij als rood van kleur wordt bestempeld, is hij technisch gezien gewoon een diepere tint van de traditionele gele Labrador. Zoals elke Labrador is hij energiek en leuk om mee te babbelen, maar tegelijkertijd is hij ook aanhankelijk en zachtaardig voor zijn gezin, daarom is hij zo'n geweldig familiehuisdier. Behalve dat ze slim zijn, hebben vossenrode Labrador Retrievers uitzonderlijke socialisatievaardigheden. Daarom passen ze goed in veel gezinsstructuren.

Hoewel het vriendelijke, goedaardige honden zijn, vereist hun intelligente en vrolijke persoonlijkheid aandacht. Ja, je hebt het goed gehoord. Het zou helpen als je ze de juiste aandacht en entertainment zou geven, je kunt met ze omgaan met de juiste trainingstraktaties. Je moet met ze spelen en puppyspeelgoed voor ze kopen, zodat ze bezig en nieuwsgierig blijven.

En hoewel ze het goed doen in grote ruimtes omdat het grote hondenrassen zijn, is gemeld dat vossenrode laboratoria ook zonder problemen in kleinere appartementen wonen. Als u op zoek bent naar een hond met wie u tijdens het trainen niet wilt worstelen, dan zijn labradors van rode vos de beste optie voor u. Voordat u een labrador van rode vos koopt om bij u thuis te houden, moet u alle belangrijke details kennen om een betere beslissing voor uzelf en het huisdier te nemen. Een fox red lab is geen apart ras, maar gewoon een kleurvariatie van het gele spectrum van Labrador Retrievers.

Omdat een Fox red lab wetenschappelijk gezien een geel Lab is, mogen ze vaak worden getoond in de conformatiering en andere gehoorzaamheids- en prestatiewedstrijden. Als het paar Ee of EE is, worden er geen gele of vossenrode jassen geproduceerd omdat het B-gen niet wordt overschreven. Fox Red Lab wordt echter niet erkend als een aparte kleur door de organisatie en vele andere grote kennelclubs over de hele wereld. Ze kwam van een chocoladelaboratoriummoeder die mijn tante bezat, die nu is overleden, maar ik hou dood van mijn kleine Razzy.

Zoals eerder vermeld, is een Labrador retriever rode voshond een raszuiver laboratorium en momenteel is er niets dat hen wetenschappelijk verbindt met Vizslas. Fox Red Lab Persoonlijkheid en temperamentEr is geen verschil in persoonlijkheid tussen een Red Fox en een gewoon Lab. Ze vermelden vaak vossenrode labradorpuppy's te koop, die ofwel klaar zijn voor aankoop of nesten die binnenkort worden verwacht. Rechters hebben echter de neiging om ze minder gunstig te markeren in vergelijking met hun traditionele en lichter gekleurde Lab-tegenhangers.

Hoewel er niet veel controverses zijn rond Fox Red Labs, beschouwen sommige mensen ze niet als raszuivere Labs.