Zijn Red Fox Labs raszuiver?

Het Red Fox Lab, ook wel bekend als de Ruby Labrador, is een prachtige hond. Hij is een Labrador Retriever zoals elke andere, maar met de kleur van een rode vos. Ondanks dat hij als rood van kleur wordt bestempeld, is hij technisch gezien slechts een diepere tint van de traditionele gele Labrador. Het red fox lab is een donkerrode tint gele Labrador Retriever.

Deze intelligente, aanhankelijke, loyale honden werden oorspronkelijk gefokt als jachtgenoten, maar zijn nu ook populaire huisdieren. Meestal afkomstig uit American Lab-lijnen, hebben ze een hoge prooidrift, zakken energie en reageren ze goed op positieve training. Om het goed te doen in een gezinswoning hebben ze veel aandacht, socialisatie en hulp nodig om kalm te blijven in het licht van dat Labradorable enthousiasme voor het leven. Ze wegen ongeveer 65 pond, zijn ongeveer 22 centimeter lang en leven ongeveer 12 jaar.

Vandaag delen we de raskenmerken, kenmerken en gedragingen die u van een Red Fox Lab-puppy kunt verwachten terwijl ze groeien en zich ontwikkelen. Inclusief leuke week na week foto's van hun ontwikkeling. We geven je de beste tips voor het trainen van je werkende Fox Red Lab en voor het vinden van een gezonde, vriendelijke puppy uit deze kleurlijnen. Ze zijn een echte, puur gefokte Labrador, met een geschiedenis die teruggaat tot de vroegste dagen van het ras.

Eigenlijk is er niets te twijfelen aan de zuiverheid van het ras, aangezien we de geschiedenis van Fox Red Labs al bespraken. fox red labradors zijn raszuivere Labradors met een donkerdere vachtkleur geërfd van zijn voorouders. De AKC en alle andere grote kennelclubs over de hele wereld erkennen het fox red lab als een raszuiver en een tint geel. Als resultaat van het fokken voor de blekere tint werden rode laboratoria selectief gefokt, daarom zijn ze nu zeldzaam.

De red fox labrador is een Labrador Retriever met een foxy rode vacht. Ze heten ook fox red Labs of Ruby Labradors. Red fox Labs behoren niet tot een aparte kleurklasse; in plaats daarvan worden ze officieel vermeld als een van de donkere variaties van de gele Labrador Retriever. Tot op de dag van vandaag staat de Labrador Retriever, inclusief de rode vos Labrador, nog steeds hoog in de AKC-lijst van de beroemdste hondenrassen.

Het rode lab is zeer geschikt voor de gezinsomgeving omdat ze erg vriendelijk en speels zijn en dol zijn op alle aandacht die ze krijgen. We hadden een fox red lab teef in de jaren 90, ze kwam uit de Chasend lijn (Chasend Bronze Eagle) de fokker fokte choc's zwart geel %26 rode labs, ze had toen ongeveer 19 werkende geweerhonden. Hoewel ze vaak lichter zijn dan de rode Rhodesian Ridgeback, kunnen fox red Labs gemakkelijk worden aangezien voor een Ridgeback, vooral voor het ongetrainde oog. Het A-gen regelt de productie van de rode kleur, en het C-gen bepaalt of het al dan niet volledig tot expressie wordt gebracht of verdund.

Een hypothese voor de populariteit van zwarte laboratoria (en andere donkere jassen) in het verleden is dat ze veel minder zichtbaar zijn voor op hun hoede watervogels. Volgens de American Kennel Club (AKC), Fédération Cynologique Internationale (FCI), United Kennel Club (UKC) en Canadian Kennel Club (CKC) is het Red Fox Lab een erkende variant van de gele Labrador Retriever. In termen van de genetische loterij zou de vachtkleur van chocolade Labrador Retrievers de zeldzaamste moeten zijn. Op voorwaarde dat ze als puppy grondig zijn gesocialiseerd en zijn blootgesteld aan veel verschillende positieve ervaringen, staat Red Fox Labs erom bekend erg vriendelijk te zijn tegenover volslagen vreemden.

Technisch geclassificeerd als een donkerdere tint geel, in plaats van een kleur op zich, is de diepe vossenrode kleurvariatie zeer zeldzaam. Ik heb een Red Fox Lab, ik kreeg hem van een reddingscentrum, hij werd gedumpt en leefde uit zwarte tassen enz. Hij was pas 1 jaar oud. Een interessant ding over de rode vos Labrador Retriever is dat hun vacht lichter kan zijn tijdens hun puppyjaren.

Het beste wat je kunt doen om je vossenrode labrador in topvorm te houden, is door hem de juiste brokjes te voeren en hem actief te houden. Maar in de latere jaren werden de lichtere tinten steeds populairder en raakten de donkere tinten, zoals een vossenrode kleur, uit de mode. Hij is mijn eerste hond en vond hem toevallig op craigslist, gewoon op zoek naar een geel lab en vond hem. Omdat het ongebruikelijk is in vergelijking met de zwarte, bleker gele en chocoladetinten, twijfelen sommige mensen aan de stamboom van de rode Labrador.

.