Blaffen fox red labs veel?

Het enige verschil dat is opgemerkt tussen de vossenrode Labrador en elke andere kleur Labrador is dat ze iets blaffer kunnen zijn. Een belangrijk verschil tussen vossenkleurige Labrador retriever en andere Labs is dat ze de neiging hebben om meer vocaal te zijn. Niet bekend als buitensporig vocaal, blaft een red fox Lab alleen als hij te opgewonden is. Ze zijn een echte, puur gefokte Labrador, met een geschiedenis die teruggaat tot de vroegste dagen van het ras.

Labs werden gefokt als zachtaardige, gemakkelijk gesocialiseerde honden. Met de juiste training en versterking is blaffen van Labrador Retriever geen groot probleem. Red Fox Labs hebben ook korte en dikke dubbele jassen, die bestaan uit het buitenste beschermhaar (dat vuil en vocht afstoot en beschermt tegen elementen zoals schadelijke UV-stralen en sneeuw) en een zachte binnenvacht (die helpt ze te isoleren en hun lichaamstemperatuur te reguleren). Als je op zoek bent naar een fox red lab als wedstrijdhond, dan is het beter om enkele van de andere, traditioneel gekleurde Labradors te overwegen.

Alle hondenrassen kunnen een onaangename geur afgeven als ze niet regelmatig worden gewassen, maar rode vossenlaboratoria zijn misschien wel de ergste van allemaal. Het is een heel goed idee om uw lab naar de dierenarts te brengen om elk onderliggend gezondheidsprobleem uit te sluiten. Sommige fokkers doen dit misschien omdat ze hopen te profiteren van de sterke vraag naar puppy's van rode vossenlaboratoria. Zoals de meeste kleuren Labrador in de vroegste geschiedenis van het ras, vind ik het jammer om te zeggen dat de meerderheid van de vossenrode labradors bij de geboorte werd geruimd.

Als je van plan bent binnenkort een Fox Red Lab te hebben, houd er dan rekening mee dat je hondje zijn dagen zal besteden aan het vinden van hoe dingen in huis worden gedaan. Ze vermelden vaak vossenrode labradorpuppy's te koop, die ofwel klaar zijn voor aankoop of nesten die binnenkort worden verwacht. Ze worden echter vaak als minder gunstig ervaren in vergelijking met Black Labs, Chocolate Labs en andere Labradors. Bijvoorbeeld, een fox red labrador retriever heeft de neiging atletischer te zijn en een Vizsla is aanzienlijk kleiner.

Hij kan testen op enkele van de belangrijkste gezondheidsproblemen van Labrador, zoals elleboogdysplasie, epilepsie en spierverlies. In de moderne tijd worden veel Red Fox Labs ingezet als therapiehonden om vreugde en geluk in het leven van anderen te brengen. Labrador Retrievers hebben een reeks prachtige eigenschappen waardoor ze ideaal zijn voor alleenstaanden en gezinnen. Labrador Retrievers worden verondersteld afkomstig te zijn van het eiland Newfoundland, voor de noordoostelijke Atlantische kust van Canada, waar ze werden gefokt om lokale vissers te helpen vis op te halen, netten te slepen en touwen te halen.

De meeste mensen die ik ontmoet, hebben gezegd dat om de rode kleur te krijgen, een ander hondenras werd gebruikt en vervolgens weer werd gefokt.