Fox Red Labrador Retriever temperament?

De meeste eigenaren van Labrador rode vossen denken vaak dat het temperament van hun hond anders is dan in andere laboratoria. Vanwege hun werkachtergrond zijn Fox Red Labs meestal hardwerkende honden. Ze zijn erg intelligent en trainbaar, met loyale, liefdevolle persoonlijkheden. Hoewel ze de gebruikelijke Lab-vriendelijkheid hebben, kunnen ze ook wat nerveuzer en op hun hoede zijn voor vreemden en enigszins gespannen zijn.

Nee, vossenrode labradors hebben dezelfde lengte en hetzelfde gewicht als andere gekleurde Labs. Deze jachthonden zijn van een middelgroot tot groot ras, met een gewicht van ongeveer 55 tot 80 lbs (25 tot 36 kg), afhankelijk van het geslacht. Deze labels zijn een beetje een verkeerde benaming omdat werkhonden American Labs worden genoemd, terwijl showhonden English Labs worden genoemd. Zoals bij elke hond, kunnen verkeerd behandelde of ongetrainde Labradors het potentieel hebben om angstig of agressief te zijn.

Omdat het ongebruikelijk is in vergelijking met de zwarte, blekere gele en chocoladetinten, twijfelen sommige mensen aan de rode Labradors stamboom. Vroeger waren solide Black Labs een rage, totdat mensen begonnen te verlangen naar de minder geziene Yellow of Red Labs. Het vinden van een leuke vossenrode dekhond en het maken van een lijst van al zijn recente paringen is vaak een startpunt. Het rode lab is zeer geschikt voor de gezinsomgeving omdat ze erg vriendelijk en speels zijn en dol zijn op alle aandacht die ze krijgen.

Heel lang dacht ik dat de fokker loog en ze was echt half lab en half golden retriever. Net als elk ander hondenras dat er is, kunnen sommige rode vossenlaboratoria soms koppig zijn, dus nauw samenwerken met een gerenommeerde gehoorzaamheidstrainer wordt ten zeerste aanbevolen. Dit ras kan een lang en gezond leven leiden, maar er zijn gezondheidsproblemen waar u op moet letten bij het adopteren van een nieuwe red fox labrador retriever. Ik ben aan het zoeken, maar het lijkt erop dat niemand in Georgië Fox Red Labs fokt, maar als iemand goede informatie kan geven, zou ik dat op prijs stellen.

Ik heb een Red Fox Lab, ik haalde hem uit een reddingscentrum, hij werd gedumpt en leefde uit zwarte tassen enz. Hij was pas 1 jaar oud. AKC en andere grote kennelclubs over de hele wereld herkennen deze honden als raszuivere honden en slechts een variatie in tinten van de traditionele gele Labrador. Niet alle puppy's in een nest zullen dezelfde tint hebben, zelfs als hun beide ouders zelf vossenrood zijn.

Labradors kunnen ook gevoelig zijn voor overbelasting, omdat ze zo graag willen behagen, soms vergeten ze hun eigen grenzen en het is aan jou om ervoor te zorgen dat ze zichzelf niet te ver duwen.