Waar komen rode labs vandaan?

Deze intelligente, aanhankelijke, loyale honden werden gefokt als jacht. Het Red Fox Lab is een donkerrode tint gele Labrador Retriever. Deze intelligente, aanhankelijke, loyale honden werden oorspronkelijk gefokt als jachtgenoten, maar zijn nu ook populaire huisdieren. Meestal afkomstig uit American Lab-lijnen, hebben ze een hoge prooidrift, zakken energie en reageren ze goed op positieve training.

Om het goed te doen in een gezinswoning hebben ze veel aandacht, socialisatie en hulp nodig om kalm te blijven in het licht van dat Labradorable enthousiasme voor het leven. Ze wegen ongeveer 65 pond, zijn ongeveer 22 centimeter lang en leven ongeveer 12 jaar. Vandaag delen we de raskenmerken, kenmerken en gedragingen die u van een Red Fox Lab-puppy kunt verwachten terwijl ze groeien en zich ontwikkelen. Inclusief leuke week na week foto's van hun ontwikkeling.

We geven je de beste tips voor het trainen van je werkende fox red Lab en voor het vinden van een gezonde, vriendelijke puppy uit deze kleurlijnen. In de begindagen van Labrador Retrievers waren ze zwart en wit. Pas in de late jaren 1800 en begin 1900 begonnen ze solide zwarte labradors te fokken. Alle andere kleuren werden bij de geboorte geruimd.

Een fox red lab is geen apart ras, maar gewoon een kleurvariatie van het gele spectrum van Labrador Retrievers. Hun jassen zijn donkerder dan je typische gele Labrador, met overal rode highlights. Labrador Retrievers kwamen van het eiland Newfoundland, Canada. Hun doel was om vissers te helpen vissen of netten uit het water te halen.

Ook waren vroege laboratoria geweldige metgezellen en beschermers van de vissers en hun families. Omdat het ongebruikelijk is in vergelijking met de zwarte, blekere gele en chocoladetinten, twijfelen sommige mensen aan de rode Labradors stamboom. Labrador Retrievers worden verondersteld afkomstig te zijn van het eiland Newfoundland, voor de noordoostelijke Atlantische kust van Canada, waar ze werden gefokt om lokale vissers te helpen vis op te halen, netten te slepen en touwen te halen. Zij, haar naam is Rubee, een zwart Amerikaans lab, en Reid, een zwart Amerikaans lab produceerde 8 zwarte en 3 gele pups.

Zoals bij elke hond, kunnen verkeerd behandelde of ongetrainde Labradors het potentieel hebben om angstig of agressief te zijn. Omdat een Fox red lab wetenschappelijk gezien een geel Lab is, mogen ze vaak worden getoond in de conformatiering en andere gehoorzaamheids- en prestatiewedstrijden. Ik weet dat het even zal duren om een huisdier Fox Red te vinden, maar ik dacht dat je me misschien op weg zou kunnen helpen om mijn SYDNEY te vinden. Labradors zijn enkele van"s werelds populairste jachtgenoten, naast hun bredere rol als hulphonden, en de meeste Red Fox Labs houden ervan om buiten te verkennen en te zwemmen.

Het verschil tussen een rode vos-labrador en een gele Labrador zit niet in hun temperament, noch in hun fysieke kenmerken. ik heb 18 maand rode vos, zijn naam is Rode prins, hij is een bloedige nitemare lol, ik werd gewaarschuwd bij dierenartsen, ze kunnen yampi zijn; en veel succes, ik dacht omg, ze hadden gelijk, maar ik hou van hem, hij kan er niets aan doen lol. De AKC vermeldt Labrador-fokkers op hun site, waardoor het voor u toegankelijk is om naar deze prachtige honden te zoeken. Zo, of je nu op zoek bent naar een harige vriend met een vriendelijk karakter of iemand met een flinke dosis nieuwsgierigheid en een extraverte houding, een Fox Red Lab zal je verwachtingen overtreffen.

Ik ben aan het zoeken, maar het lijkt erop dat niemand in Georgië Fox Red Labs fokt, maar als iemand goede informatie kan geven, zou ik dat op prijs stellen. Gekocht bij een zeer goede fokker die zijn uien kende, lijkt ons vossenrood erg op je teef in gestalte en lijnen,. Ik word vaak tegengehouden als ik met hem uit ben en vraagt of hij een puur ras is omdat hij rood is, maar ze volgen altijd hoe mooi hij is. Als je een eenvoudige vraag-aanbodformule overweegt, naarmate meer mensen de voorkeur geven aan lichtgekleurde Labradors, werd selectief fokken voor lichtere tinten de norm.