Vos-rode labrador?

Deze intelligente, aanhankelijke, loyale honden werden gefokt als jacht. Het Red Fox Lab is een donkerrode tint gele Labrador Retriever. Deze intelligente, aanhankelijke, loyale honden werden oorspronkelijk gefokt als jachtgenoten, maar zijn nu ook populaire huisdieren. Meestal afkomstig uit American Lab-lijnen, hebben ze een hoge prooidrift, zakken energie en reageren ze goed op positieve training.

Om het goed te doen in een gezinswoning hebben ze veel aandacht, socialisatie en hulp nodig om kalm te blijven in het licht van dat Labradorable enthousiasme voor het leven. Ze wegen ongeveer 65 pond, zijn ongeveer 22 centimeter lang en leven ongeveer 12 jaar. Vandaag delen we de raskenmerken, kenmerken en gedragingen die u van een Red Fox Lab-puppy kunt verwachten terwijl ze groeien en zich ontwikkelen. Inclusief leuke week na week foto's van hun ontwikkeling.

We geven je de beste tips voor het trainen van je werkende fox red Lab en voor het vinden van een gezonde, vriendelijke puppy uit deze kleurlijnen. Een fox red lab is geen apart ras, maar gewoon een kleurvariatie van het gele spectrum van Labrador Retrievers. Hun jassen zijn donkerder dan je typische gele Labrador, met overal rode highlights. Het fox red lab is een zeer zeldzame soort Labrador Retriever.

Het is een variant van het gele lab met een diepe mahonierode vacht. Het Red Fox Lab is een gespierde, stoere hond met een brede schetel, grote kop en sterke kaak. Ze hebben vriendelijke, expressieve ogen en slappe oren die aan de zijkanten van hun hoofd hangen. Sam Rickitt zag voor het eerst een vossenrode labrador toen hij zo'n zes jaar geleden in Leicestershire aan het fotograferen was.

Vaker wel dan niet kunnen gele Labs in kleur variëren van vossenrood tot lichte crème met een paar variaties op hun rug, oren en onderbuik. Na 40 jaar labradors te hebben gewerkt, heeft de heer Radford momenteel vijf geel, waarvan er één vossenrood is, de andere donkergeel, en hij wil graag op het verschil wijzen.