Rode vos labrador retriever?

Het Red Fox Lab, ook wel bekend als de Ruby Labrador, is een prachtige hond. Hij is een Labrador Retriever zoals elke andere, maar met de kleur van een rode vos, Vooroordeel in de showring · red fox lab Color Genetics. Hij is een Labrador Retriever zoals elke andere, maar met de kleur van een rode vos. Ondanks dat hij als rood van kleur wordt bestempeld, is hij technisch gezien gewoon een diepere tint van de traditionele gele Labrador.

Een fox red Lab is geen apart ras, maar gewoon een kleurvariatie van het gele spectrum van Labrador Retrievers. Hun jassen zijn donkerder dan je typische gele Labrador, met overal rode highlights. De red fox labrador Retriever klinkt misschien als een kruising, maar het is slechts een kleurvariatie van de traditionele Labrador Retriever. Zoals hun naam al doet vermoeden, lijken ze op de rode vos vanwege hun unieke jassen.

Deze honden hebben een vacht die donkerder is dan het gele Lab, met overal rode highlights. Dit geeft de honden een roodachtige vachtkleur die zich onderscheidt van andere Labs. Red Fox Labrador Retrievers hebben nooit zwarte, crème of bruine aftekeningen. Het Red Fox Lab is een gespierde, stoere hond met een brede schetel, grote kop en sterke kaak.

Ze hebben vriendelijke, expressieve ogen en slappe oren die aan de zijkanten van hun hoofd hangen. Het fox red lab is een zeer zeldzame soort Labrador Retriever. Het is een variant van het gele lab met een diepe mahonierode vacht. vossenrode labradors hebben ook pigmentatiekleuring die iets anders is dan hun zwarte, chocolade of gele broers en zussen.

Door zijn unieke en zeker in het oog springende kleur blijft de vossenrode labrador in populariteit groeien. Ze is een Red Lab van British Fox en blaft de hele tijd, laat je weten of er iemand of iets in de tuin is of langs het huis komt. Op voorwaarde dat hij vroeg gesocialiseerd is, goed wordt verzorgd en wordt blootgesteld aan positieve ervaringen, zal je fox red labrador retriever zachtaardig, aangenaam, empathisch zijn en weinig angst tonen bij iedereen, inclusief volslagen vreemden. De Red Fox Labrador Retriever doet het echter alleen thuis goed als ze goed worden geoefend en quality time krijgen met hun gezin.

Er zijn tal van reddingsgroepen in heel Amerika, en als je zeker weet dat je het Red Fox Lab als huisdier wilt, moet je misschien wat meer tijd investeren, maar het zal de moeite waard zijn als je je soulmate voor honden vindt. Op het eerste gezicht kan deze hond gemakkelijk worden verward met een handvol rassen waarvan algemeen wordt erkend dat ze rode jassen hebben. Red Fox Labrador Retrievers zitten vol energie en leren graag door zo ongeveer alles te doen wat ze kunnen. Red Fox Labrador Retrievers doen het goed op een eiwitrijk dieet zonder vulstoffen en kunstmatige ingrediënten.

Gebruik een goede borstel die is ontworpen voor jassen met dubbele coating om de vacht van je foxy rode labrador in topvorm te houden. Het A-gen regelt de productie van de rode kleur, en het C-gen bepaalt of het al dan niet volledig tot expressie wordt gebracht of verdund. Ondanks het verschil in kleur, is het algemeen aanvaard dat het Red Fox Lab qua temperament niet verschilt van andere kleurvariaties in zijn ras. Af en toe hebben Red Fox Labs iets diepere roze kenmerken rond hun snuit, hetzij in huidpigmentatie of huid.

Als het tonen van je hond in een wedstrijd een factor voor je is, dan moet je afzien van het Fox Red Lab of gewoon de traditionele gekleurde Labs proberen. De dubbele vacht van een Fox Red Lab is geweldig om hem warm te houden in allerlei soorten klimaat, maar werpt iets meer af dan de meeste andere rassen. Hoewel rode highlights te zien zijn in de vacht van een Red Fox Labrador Retriever, is de waarheid dat deze honden gewoon een donkerdere kleur geel hebben.