Waar wordt een red fox lab mee vermengd?

Deze intelligente, aanhankelijke, loyale honden werden gefokt als jacht. De rode vos Lab is een donkerrode tint gele Labrador Retriever. Deze intelligente, aanhankelijke, loyale honden werden oorspronkelijk gefokt als jachtgenoten, maar zijn nu ook populaire huisdieren. Meestal afkomstig uit American Lab-lijnen, hebben ze een hoge prooidrift, zakken energie en reageren ze goed op positieve training.

Om het goed te doen in een gezinswoning hebben ze veel aandacht, socialisatie en hulp nodig om kalm te blijven in het licht van dat Labradorable enthousiasme voor het leven. Ze wegen ongeveer 65 pond, zijn ongeveer 22 centimeter lang en leven ongeveer 12 jaar. Vandaag delen we de raskenmerken, kenmerken en gedragingen die u van een Red Fox Lab-puppy kunt verwachten terwijl ze groeien en zich ontwikkelen. Inclusief leuke week na week foto's van hun ontwikkeling.

We geven je de beste tips voor het trainen van je werkende Fox Red Lab en voor het vinden van een gezonde, vriendelijke puppy uit deze kleurlijnen. Het Red Fox Lab, ook wel bekend als de Ruby Labrador, is een prachtige hond. Hij is een Labrador Retriever zoals elke andere, maar met de kleur van een rode vos. Ondanks dat hij als rood van kleur wordt bestempeld, is hij technisch gezien slechts een diepere tint van de traditionele gele Labrador.

Het Red Fox Lab is een minder bekende kleurvariant van de Labrador Retriever. Labs zijn meestal verkrijgbaar in geel, zwart en chocolade. Een minder vaak voorkomende waargenomen tint is echter 'rood'. De red fox labrador is een Labrador Retriever met een foxy rode vacht.

Ze heten ook fox red labs of ruby labradors. Red fox Labs behoren niet tot een aparte kleurklasse; in plaats daarvan worden ze officieel vermeld als een van de donkere variaties van de gele Labrador Retriever. Het fox red lab is een zeer zeldzame soort Labrador Retriever. Het is een variant van het gele lab met een diepe mahonierode vacht.

De Red Fox Labrador Retriever klinkt misschien als een kruising, maar het is slechts een kleurvariatie van de traditionele Labrador Retriever. Zoals hun naam al doet vermoeden, lijken ze op de rode vos vanwege hun unieke jassen. Deze honden hebben een vacht die donkerder is dan het gele Lab, met overal rode highlights. Dit geeft de honden een roodachtige vachtkleur die zich onderscheidt van andere Labs.

Red Fox Labrador Retrievers hebben nooit zwarte, crème of bruine aftekeningen. Dit komt door het feit dat vossenrood gewoon een donkerder gekleurde variant van geel is; door samen gele laboratoria te fokken, neemt de kans op het creëren van vossenrode pups toe. Op voorwaarde dat ze als puppy grondig zijn gesocialiseerd en zijn blootgesteld aan veel verschillende positieve ervaringen, staat Red Fox Labs erom bekend erg vriendelijk te zijn tegenover volslagen vreemden. Labradors zijn enkele van's werelds populairste jachtgenoten, naast hun bredere rol als hulphonden, en de meeste Red Fox Labs houden ervan om buiten te verkennen en te zwemmen.

Het is bekend dat er minder fox red labrador retrievers zijn in vergelijking met andere kleuren van de Labrador Retriever. Ik heb een Fox red lab vrouwtje en het is alsof ik thuis een kind van twee jaar oud heb, ze zeurt net als een kind dat iets wil, ze is 3 jaar oud en ik heb haar van een fokker in Minn gehaald. Ik word vaak tegengehouden als ik met hem uit ben en vraag of hij een puur ras is omdat hij rood is, maar ze volgen altijd hoe mooi hij is. Silver Labradors worden niet herkend door kennelclubs; deze honden zijn varianten van de Chocolate Labs en worden voornamelijk alleen in de Verenigde Staten gefokt.

Het zeer intelligente en zeer trainbare karakter van het Red Fox Lab betekent dat deze hond is gebruikt voor militair en dienstwerk. Deze varianten van EE-genen blokkeren de BB-genen, wat resulteert in een lichtharige gele Labrador Retriever. Labs hebben een onderhoudsarme voedings- en verzorgingsroutine, maar ze vereisen wel een aanzienlijke hoeveelheid lichaamsbeweging. Tot op de dag van vandaag staat de Labrador Retriever, inclusief de rode vos Labrador, nog steeds hoog in de AKC-lijst van de beroemdste hondenrassen.

Labs zijn erg gemotiveerd door eten en ze zijn zo schattig dat het moeilijk is om ze te verwennen als ze smeken. Red Fox Labrador Retrievers zijn geduldig en zachtaardig, waardoor ze perfecte metgezellen zijn voor jongere kinderen. Ik ben aan het zoeken, maar het lijkt erop dat niemand in Georgië Fox Red Labs fokt, maar als iemand goede informatie kan geven, zou ik het op prijs stellen. vossenrode labradors hebben mogelijk geen vachtkleur met een eigen groepering in de American Kennel Club, maar ze worden door hun gele classificatie als raszuiver beschouwd.

.