Wat is een vossenrode labrador?

Het Red Fox Lab, ook wel bekend als de Ruby Labrador, is een prachtige hond. Hij is een Labrador Retriever zoals elke andere, maar met de kleur van een rode vos. Ondanks dat hij als rood van kleur wordt bestempeld, is hij technisch gezien gewoon een diepere tint van de traditionele gele Labrador. Het red fox lab is een donkerrode tint gele Labrador Retriever.

Deze intelligente, aanhankelijke, loyale honden werden oorspronkelijk gefokt als jachtgenoten, maar zijn nu ook populaire huisdieren. Meestal afkomstig uit American Lab-lijnen, hebben ze een hoge prooidrift, zakken energie en reageren ze goed op positieve training. Om het goed te doen in een gezinswoning hebben ze veel aandacht, socialisatie en hulp nodig om kalm te blijven in het licht van dat Labradorable enthousiasme voor het leven. Ze wegen ongeveer 65 pond, zijn ongeveer 22 centimeter lang en leven ongeveer 12 jaar.

Vandaag delen we de raskenmerken, kenmerken en gedragingen die u van een Red Fox Lab-puppy kunt verwachten terwijl ze groeien en zich ontwikkelen. Inclusief leuke week na week foto's van hun ontwikkeling. We geven je de beste tips voor het trainen van je werkende fox red Lab en voor het vinden van een gezonde, vriendelijke puppy uit deze kleurlijnen. Een fox red lab is geen apart ras, maar gewoon een kleurvariatie van het gele spectrum van Labrador Retrievers.

Hun jassen zijn donkerder dan je typische gele Labrador, met overal rode highlights. Het Red Fox Lab is een minder bekende kleurvariant van de Labrador Retriever. Labs zijn meestal verkrijgbaar in geel, zwart en chocolade. Een minder vaak voorkomende waargenomen tint is echter 'rood'.

De red fox labrador is een Labrador Retriever met een foxy rode vacht. Ze heten ook Fox Red Labradors of Ruby Labradors. Red fox Labs behoren niet tot een aparte kleurklasse; in plaats daarvan worden ze officieel vermeld als een van de donkere variaties van de gele Labrador Retriever. Het fox red lab is een zeer zeldzame soort Labrador Retriever.

Het is een variant van het gele lab met een diepe mahonierode vacht. In tegenstelling tot andere honden die wachten om de hele tijd verteld te worden wat ze moeten doen, is een Fox Red Lab erg nieuwsgierig en vrij onafhankelijk op dit front. Dit betekent dat een Red Fox Lab-puppy kan worden aangezien voor een lichtere variant van de gele Labrador Retriever. Ook wel bekend als de robijn Labrador of Fox Red Lab, dit zijn slimme, energieke honden die het meest geschikt zijn voor actieve eigenaren.

We hebben cleo 2 weken en kregen wat een geweldige hond ik heb retrievers gehad maar deze vos rood is een prachtige hond. Als je je afvraagt of de Fox Red Labs een goed familiehuisdier zouden zijn, zou je blij zijn te weten dat ze dat doen. Daarom zullen puppy's alleen tinten geel tot rood hebben, afhankelijk van hoeveel van het feomelanine tot expressie wordt gebracht. Het Red Lab is zeer geschikt voor de gezinsomgeving omdat ze erg vriendelijk en speels zijn en dol zijn op alle aandacht die ze krijgen.

Dus als u op zoek bent naar een hulphond voor uw gehandicapte familielid of vriend, zult u nooit fout gaan met redfox lab. Dit heeft tot controverse geleid en rode laboratoria in het nadeel gebracht, zelfs voordat ze een voet in de showring zetten. Er wordt vermoed dat vroege fokpraktijken doelbewust selecteerden voor traditionele kleuren en vossenrood negeerden omdat ze vreemd waren. Als je van plan bent binnenkort een Fox Red Lab te hebben, houd er dan rekening mee dat je hondje zijn dagen zal besteden aan het zoeken naar hoe dingen in huis worden gedaan.

Zo, of je nu op zoek bent naar een harige vriend met een vriendelijk karakter of iemand met een flinke dosis nieuwsgierigheid en een extraverte houding, een Fox Red Lab zal je verwachtingen overtreffen. Niet alle puppy's in een nest zullen dezelfde tint hebben, zelfs als hun beide ouders zelf vossenrood zijn.