Hoe krijg je fox red labrador?

Een vossenrode Labrador is gewoon een variant van geel. De schaduw van geel die nodig is om de rode kleur te produceren, wordt beheerst door een pigment genaamd pheomelanine dat wordt gecontroleerd door nog twee verschillende sets genen, A en C. Je eerste stap wanneer je een Labrador in je leven brengt, zou moeten zijn ervoor te zorgen dat dit het juiste moment is om dit te doen. De volgende stap is het vinden van een gerenommeerde fokker van Labradors.

Het vinden van een leuke vossenrode dekhond en het maken van een lijst van al zijn recente paringen is vaak een startpunt. Het is onwaarschijnlijk dat u een goede fokker vindt die alleen vossenrood fokt. Dit komt omdat kleur niet de hoogste prioriteit heeft voor een verantwoordelijke fokker. En vergeet niet dat er in de meeste gele nesten verschillende tinten zullen zijn.

Een bijzondere en unieke kleur is het Fox Red Lab, dat valt onder de categorie gele Labs. fox red labs zijn rood getint in hun jassen, met een prachtige roodachtig koperen algehele glans aan hun vacht. Ze hebben een ongewone, unieke donkerrood-gouden tint die adembenemend en bijzonder is om te zien. Het Red Fox Lab is een gespierde, stevige hond met een brede schetel, grote kop en sterke kaak.

Ze hebben vriendelijke, expressieve ogen en slappe oren die aan de zijkanten van hun hoofd hangen. De red fox labrador is een Labrador Retriever met een foxy rode vacht. Ze heten ook Fox Red Labradors of Ruby Labradors. Red fox Labs behoren niet tot een aparte kleurklasse; in plaats daarvan worden ze officieel vermeld als een van de donkere variaties van de gele Labrador Retriever.

Labrador Retrievers worden verondersteld afkomstig te zijn van het eiland Newfoundland, voor de noordoostelijke Atlantische kust van Canada, waar ze werden gefokt om lokale vissers te helpen vis op te halen, netten te slepen en touwen te halen. Hoewel sommige mensen Labrador retriever rode voshonden verwarren met Vizslas, zijn deze rassen verschillend en op geen enkele manier verwant. Ongeacht of u een vossenrode Labrador wilt kopen of adopteren, probeer ervoor te zorgen dat u een gezonde labrador mee naar huis neemt. Dus, wat kun je van dit ras verwachten als je besluit er een ouder van te worden? Zijn Red Fox Labs goede huisdieren? Het exacte gewicht en de lengte van uw hond zullen enigszins variëren, afhankelijk van of het mannelijk of vrouwelijk is, voor welke eigenschappen uw fokker heeft gefokt, en of het meer American Lab-kenmerken of English Lab-eigenschappen vertoont.

Sommige mensen beweren zelfs dat dit soort Labs onethisch zijn gefokt om te profiteren van de zeldzame kleuring. Zoals eerder vermeld, is een Labrador retriever rode voshond een raszuiver laboratorium en momenteel is er niets dat hen wetenschappelijk verbindt met Vizslas. Ten slotte, hoewel ze extravert zijn, verwacht dat je foxy red lab zijn familie en huis beschermt. Net als bij de Silver en Charcoal Labs worden ze momenteel niet herkend door de AKC op basis van de Fox Red-kleur.

Hoewel elke hond anders is, mag je verwachten dat je fox red lab een energieke hond is die van het water houdt, een geweldige waakhond kan zijn, enthousiast is om op te halen en graag thuis met het gezin ontspant na een spannende dag spelen in de buitenlucht. Fox Red Labs zijn raszuivere Labrador Retrievers en hebben dezelfde fysieke kenmerken als andere laboratoria. Het verschil tussen een rode vos Labrador en een gele Labrador zit niet in hun temperament, noch in hun fysieke kenmerken.