Hoeveel is een red fox lab waard?

Het Red Fox Lab is een donkerrode tint gele Labrador Retriever. Deze intelligente, aanhankelijke, loyale honden werden oorspronkelijk gefokt als jachtgenoten, maar zijn nu ook populaire huisdieren. Meestal afkomstig uit American Lab-lijnen, hebben ze een hoge prooidrift, zakken energie en reageren ze goed op positieve training. Om het goed te doen in een gezinswoning hebben ze veel aandacht, socialisatie en hulp nodig om kalm te blijven in het licht van dat Labradorable enthousiasme voor het leven.

Ze wegen ongeveer 65 pond, zijn ongeveer 22 centimeter lang en leven ongeveer 12 jaar. Vandaag delen we de raskenmerken, kenmerken en gedragingen die u van een Red Fox Lab-puppy kunt verwachten terwijl ze groeien en zich ontwikkelen. Inclusief leuke week na week foto's van hun ontwikkeling. We geven je de beste tips voor het trainen van je werkende fox red Lab en voor het vinden van een gezonde, vriendelijke puppy uit deze kleurlijnen.

Het Red Fox Lab is een donkerder gecoate variëteit van de gele Labrador Retriever. Fokkers selecteren donkerrode Retrievers om mee te fokken omdat ze populairdere metgezellen worden dan lichtgele Labs. Ook wel bekend als de robijn Labrador of Fox Red Lab, dit zijn slimme, energieke honden die het meest geschikt zijn voor actieve eigenaren. Als je op zoek bent naar een voor altijd beste vriend met een beetje eigenaardigheid, kijk niet verder dan het Red Fox Lab.

Wanneer het voor het eerst begint te trend, kan een modieus gekleurde hond duurder zijn, en dit gebeurt nog steeds tot op zekere hoogte met rood. Fokkers selecteren donkerrode labrador Retrievers om uit te fokken, omdat ze populairdere metgezellen worden dan lichtgele Labs. Het verschil tussen een rode vos-labrador en een gele Labrador zit niet in hun temperament, noch in hun fysieke kenmerken. We hebben cleo 2 weken en kregen wat een geweldige hond ik heb retrievers gehad maar deze vos rood is een prachtige hond.

Een lab met twee kleine ee-genen kan geen bruine of zwarte vacht hebben en dus is de vachtkleur nu standaard geel. De Labrador-site neemt deel aan het Amazon EU Associates-programma, een aangesloten advertentieprogramma dat is ontworpen om sites een manier te bieden om advertentiekosten te verdienen door te adverteren en te linken naar Amazon. Dus je vraagt je misschien af waar het Red Fox Lab binnenkomt? De rode kleur van de labrador retriever wordt eigenlijk beschouwd als onder de paraplu van „geel”. Labrador retrievers zijn volgens de American Kennel Club (AKC) het meest populaire hondenras in de Verenigde Staten.

De werklijnen van mijn familie Fox Red Lab is nu een oudere dame, maar ze is altijd een van de meest relaxte, enthousiast geweest om te behagen, liefhebbende honden die je ooit zou kunnen hopen te ontmoeten. Chocolate Labrador De zeldzaamste van de drie belangrijkste Labrador-kleuren, het Chocolate Lab is mooi en schattig met een diepbruine, chocoladekleurige vacht. Ter referentie: volwassen vossenrode labs zijn ongeveer even hoog als Dalmatiërs, faraohonden en Shetland-herdershonden. Echter, er zijn nog een paar dingen die het vermelden waard zijn met betrekking tot de zorg voor een Labrador Retriever met rode vos.

Af en toe hebben Red Fox Labs iets diepere roze kenmerken rond hun snuit, hetzij in huidpigmentatie of huid.