Is een fox red lab een verdunning?

Volgens de American Kennel Club wordt het fox red lab erkend als een raszuiver geel laboratorium. Labs zijn er in drie kleuren, geel, chocolade en zwart. Evenals enkele bleke, verdunde vormen van die kleuren. Het Red Fox Lab, of fox red Lab, is een donker gecoate vari√ęteit van de gele Labrador Retriever.

Fokkers selecteren donkerrode labrador Retrievers om uit te fokken, omdat ze populairdere metgezellen worden dan lichtgele Labs. Ook wel bekend als de robijn Labrador of Fox Red Lab, dit zijn slimme, energieke honden die het meest geschikt zijn voor actieve eigenaren. We delen hier onze trainings- en trainingstips om u te helpen een goede start te maken met uw red fox labrador puppy. We zullen ook de kenmerken en zorgbehoeften van dit loyale ras onderzoeken, samen met tips voor het vinden van een geweldig nest puppy's of het toevoegen van een oudere reddingshond aan uw gezin.

Een fox red lab is geen apart ras, maar gewoon een kleurvariatie van het gele spectrum van Labrador Retrievers. Hun jassen zijn donkerder dan je typische gele Labrador, met overal rode highlights. Als je een donkere vossenrode labrador hebt, weet dan gewoon dat het nog steeds een vossenrood lab is, maar met een donkerdere kleur van de vacht. Net als elk ander hondenras dat er is, kunnen sommige rode vossenlaboratoria soms koppig zijn, dus nauw samenwerken met een gerenommeerde gehoorzaamheidstrainer wordt ten zeerste aanbevolen.

Red Fox Labrador Retrievers zijn zeer loyale honden die diep en consequent van hun menselijke metgezellen houden. Gekocht bij een zeer goede fokker die zijn uien kende, lijkt ons vossenrood erg op je teef in gestalte en lijnen,. Red Fox Labradors werpen nogal wat af en hebben consistente verzorging nodig om hun jassen gezond te houden en om je de hoofdpijn te besparen van het opruimen na huidschilfers van huisdieren. De trend in Labrador-vachtkleuren zwaaide in de jaren zeventig naar blekere en blekere kleuren en bleef tientallen jaren zo.

Veel fokkers begonnen dus selectief te fokken om te proberen nesten vossenrood te verkrijgen om aan de eisen van dit deel van de gemeenschap te voldoen. Ik weet dat het even zal duren om een huisdier Fox Red te vinden, maar ik dacht dat je me misschien op weg zou kunnen helpen om mijn SYDNEY te vinden. Er is een algemene misvatting bij hondenliefhebbers en fokkers dat Red Fox Labradors verdund zijn, wat gewoon niet het geval is. En aangezien ze afkomstig zijn uit het Retriever-erfgoed, die zijn gefokt om te werken, kan de vossenharige Labrador een breed scala aan banen aannemen die andere werkhondenrassen kunnen doen, zoals materiaal vervoeren, ruiken, zoeken en redden, het ophalen van vissen en eenden.

Als je van plan bent binnenkort een Fox Red Lab te hebben, houd er dan rekening mee dat je hondje zijn dagen zal besteden aan het zoeken naar hoe dingen in huis worden gedaan. Hier zijn enkele van de meest voorkomende gezondheidsproblemen in het algemeen die u kunt tegenkomen bij uw Red Fox Labrador Retriever.