Labradors van rode vos?

Het Red Fox Lab, ook wel bekend als de Ruby Labrador, is een prachtige hond. Hij is een Labrador Retriever zoals elke andere, maar met de kleur van een rode vos. Ondanks dat hij als rood van kleur wordt bestempeld, is hij technisch gezien gewoon een diepere tint van de traditionele gele Labrador. Het red fox lab is een donkerrode tint gele Labrador Retriever.

Deze intelligente, aanhankelijke, loyale honden werden oorspronkelijk gefokt als jachtgenoten, maar zijn nu ook populaire huisdieren. Meestal afkomstig uit American Lab-lijnen, hebben ze een hoge prooidrift, zakken energie en reageren ze goed op positieve training. Om het goed te doen in een gezinswoning hebben ze veel aandacht, socialisatie en hulp nodig om kalm te blijven in het licht van dat Labradorable enthousiasme voor het leven. Ze wegen ongeveer 65 pond, zijn ongeveer 22 centimeter lang en leven ongeveer 12 jaar.

Vandaag delen we de raskenmerken, kenmerken en gedragingen die u van een Red Fox Lab-puppy kunt verwachten terwijl ze groeien en zich ontwikkelen. Inclusief leuke week na week foto's van hun ontwikkeling. We geven je de beste tips voor het trainen van je werkende fox red Lab en voor het vinden van een gezonde, vriendelijke puppy uit deze kleurlijnen. Een fox red lab is geen apart ras, maar gewoon een kleurvariatie van het gele spectrum van Labrador Retrievers.

Hun jassen zijn donkerder dan je typische gele Labrador, met overal rode highlights. De red fox labrador Retriever klinkt misschien als een kruising, maar het is slechts een kleurvariatie van de traditionele Labrador Retriever. Zoals hun naam al doet vermoeden, lijken ze op de rode vos vanwege hun unieke jassen. Deze honden hebben een vacht die donkerder is dan het gele Lab, met overal rode highlights.

Dit geeft de honden een roodachtige vachtkleur die zich onderscheidt van andere Labs. Red Fox Labrador Retrievers hebben nooit zwarte, crème of bruine aftekeningen. Het fox red lab is een zeer zeldzame soort Labrador Retriever. Het is een variant van het gele lab met een diepe mahonierode vacht.

Omdat vossenrood geen 'officiële' kleur Labrador retriever-kleur is, kun je de naam spellen zoals jij dat nodig acht. Dus, wat kun je van dit ras verwachten als je besluit er een ouder van te worden? Zijn Red Fox Labs goede huisdieren? Zoals de meeste kleuren Labrador in de vroegste geschiedenis van het ras, vind ik het jammer om te zeggen dat de meerderheid van de vossenrode labradors bij de geboorte werd geruimd. De Red Fox Labrador Retriever is gefokt om te werken en is een krachtige hond die verschillende taken kan aannemen, zoals het ophalen van vissen en eenden, het vervoeren van materiaal, zoeken en redden, ruiken en begeleiden. Sommige mensen beweren zelfs dat dit soort Labs onethisch zijn gefokt om te profiteren van de zeldzame kleuring.

De dubbele vacht van een Fox Red Lab is geweldig om hem warm te houden in allerlei soorten klimaat, maar werpt iets meer af dan de meeste andere rassen. Niet alle puppy's in een nest zullen dezelfde tint hebben, zelfs als hun beide ouders zelf vossenrood zijn. Daarom zullen puppy's alleen tinten geel tot rood hebben, afhankelijk van hoeveel van het feomelanine tot expressie wordt gebracht. In eerste instantie geloofde ik de fokker niet toen ze het een fox red lab noemde; ik dacht „deze zijn niet puur gefokt.

Dit ras kan een lang en gezond leven leiden, maar er zijn gezondheidsproblemen waar u op moet letten bij het adopteren van een nieuwe Red Fox Labrador Retriever. Wanneer het voor het eerst begint te trend, kan een modieus gekleurde hond duurder zijn, en dit gebeurt nog steeds tot op zekere hoogte met rood. Het opzoekende, sportieve karakter van dit ras in combinatie met hun donkerdere rode kleur maakte ze zeer aantrekkelijk voor jagers. Gebruik een goede borstel die is ontworpen voor jassen met dubbele coating om de vacht van je foxy rode labrador in topvorm te houden.

Als het paar Ee of EE is, worden er geen gele of vossenrode jassen geproduceerd omdat het B-gen niet wordt overschreven. Ik weet dat het even zal duren om een huisdier Fox Red te vinden, maar ik dacht dat je me misschien op weg zou kunnen helpen om mijn SYDNEY te vinden.