Zijn fox red labs verdund?

Het Red Fox Lab, of fox red Lab, is een donker gecoate variëteit van de gele Labrador. Labs zijn er in drie kleuren, geel, chocolade en zwart. Evenals enkele bleke, verdunde vormen van die kleuren. Het Red Fox Lab, of fox red Lab, is een donker gecoate variëteit van de gele Labrador Retriever.

Fokkers selecteren donkerrode labrador Retrievers om uit te fokken, omdat ze populairdere metgezellen worden dan lichtgele Labs. Ook wel bekend als de robijn Labrador of Fox Red Lab, dit zijn slimme, energieke honden die het meest geschikt zijn voor actieve eigenaren. We delen hier onze trainings- en trainingstips om u te helpen een goede start te maken met uw red fox labrador puppy. We zullen ook de kenmerken en zorgbehoeften van dit loyale ras onderzoeken, samen met tips voor het vinden van een geweldig nest puppy's of het toevoegen van een oudere reddingshond aan uw gezin.

Een fox red lab is geen apart ras, maar gewoon een kleurvariatie van het gele spectrum van Labrador Retrievers. Hun jassen zijn donkerder dan je typische gele Labrador, met overal rode highlights. Sommige mensen beweren zelfs dat dit soort Labs onethisch zijn gefokt om te profiteren van de zeldzame kleuring. Duke was een groot lab, maar hij bleef doorgaan en vond een kleine uitgang, hij kwam naar buiten met de duif en bracht hem naar me toe.

Als alternatief moet je altijd klaar zijn om verder te gaan als je Fox red lab deze shows niet wint, zelfs als hij een van de beste is. En aangezien ze afkomstig zijn uit het Retriever-erfgoed, die zijn gefokt om te werken, kan de vossenharige Labrador een breed scala aan banen aannemen die andere werkhondenrassen kunnen doen, zoals materiaal vervoeren, ruiken, zoeken en redden, het ophalen van vissen en eenden. Gelukkig bleef een pool van donkergele of vossenrode laboratoria populair in de werkende sporthondgemeenschap. Maar in een omkering van de trend van vandaag, waren in de begindagen van het ras de meer voorkomende tinten geel die bestonden donkergeel tot vossenrood.

Pippa Mattinson is de bestverkopende auteur van The Happy Puppy Handbook, het Labrador Handbook, Choosing The Perfect Puppy en Total Recall. Een hypothese voor de populariteit van zwarte laboratoria (en andere donkere jassen) in het verleden is dat ze veel minder zichtbaar zijn voor op hun hoede watervogels. Hey, mijn naam is John en ik heb overal gezocht om een vossenrode labrador te vinden - ik woon in Atlanta, GA, dus alles dichtbij zou helpen. Hoewel ze de gebruikelijke Lab-vriendelijkheid hebben, kunnen ze ook wat nerveuzer en op hun hoede zijn voor vreemden en enigszins gespannen zijn.

Als hij echter wint, moet je zeker weten dat hij een zeldzaam en uitstekend Labrador-exemplaar is. Vaker wel dan niet kunnen gele Labs in kleur variëren van vossenrood tot lichte crème met een paar variaties op hun rug, oren en onderbuik.